Facebook Pixel Τι θα παίξουμε το Λίβερπουλ-Τότεναμ;
| 2015-02-10 16:38:00

Τι θα παίξουμε το Λίβερπουλ-Τότεναμ;

Τι θα παίξουμε το Λίβερπουλ-Τότεναμ;

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που είχε τόσες πολλές επιλογές το κουπόνι της Τρίτης. 46 είναι στο σύνολο, συνεπώς έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε καλό… παιχνίδι, Βέβαια, υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό, αφού υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστικές σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας.
 

Πάμε να ξεκινήσουμε από την Πρέμιερ Λιγκ. Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση Λίβερπουλ-Τότεναμ. Φορμαρισμένες και οι δύο, ψάχνουν εναγωνίως τη νίκη. Φαβορί εμφανίζονται οι «κόκκινοι», με τον άσο στο 1.88, ενώ το διπλό των «σπερς» πληρώνει 4.30. Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι το ζητούμενο και για την Άρσεναλ, που υποδέχεται την ουραγό Λέστερ, αλλά αυτός ο άσος δεν αξίζει καμίας αναφοράς.

Στην Τσάμπιονσιπ τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο σούπερ ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην πρωτοπόρο Μπόρνμουθ και τη δεύτερη της βαθμολογίας ντέρμπι (2.18-3.60-3.70). Το αποτέλεσμα του ντέρμπι μπορεί να εκμεταλλευτεί η Μίντλεσμπρο, που δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Μπλάκπουλ (στο 1.56 το διπλό), ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση Μπρέντφορντ-Γουότφορντ.

Στη Λιγκ 1, το παιχνίδι που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα είναι αυτό ανάμεσα στην Τσέστερφιλντ και την Πρέστον (2.90-3.55-2.60). Η πρωτοπόρος Μπρίστολ Σίτι έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στην Πορτ Βέιλ, ενώ η δεύτερη του πίνακα, Σουίντον έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Όλνταμ.

Στη Λιγκ 2, οι πρωτοπόροι Μπέρτον και Γουίκομ φιλοξενούν τις Γουίμπλεντον και Πλίμουθ αντίστοιχα και είναι τα φαβορί για την τελική επικράτηση. Το ίδιο ισχύει και για την τρίτη της βαθμολογίας, Σριούσμπερι που δοκιμάζεται στην έδρα της Καρλάιλ, όπως και για την τέταρτη Λούτον, που φιλοξενεί την εκ των ουραγών Γιορκ. Τέλος, στην Κόνφερενς ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μάκλσφιλντ με την Όλτρινχαμ.

Στο παιχνίδι για το τουρκικό Κύπελλο, η Τραμπζονσπόρ είναι το φαβορί για τη νίκη επί της Σίβασπορ (στο 1.89 ο άσος), ενώ στη Β’ Ισπανίας, κοντράρονται Οσασούνα-Σαραγόσα. Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό ανάμεσα στην Άλμπιον Ρόβερς και την Ιστ Φάιφ στη Β’ Σκωτίας, ενώ στο Κόπα Λιμπερταδόρες γίνονται οι επαναληπτικοί του πρώτου γύρου. Η Ουρακάν φιλοξενεί την Αλιάνσα Λίμα στη ρεβάνς του υπέρ της 4-0, ενώ ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν Δε Στρόνγκεστ και Μονάρκας μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ

Ανοδική τάση παρουσιάζουν ο άσος (1.92) της Λίβερπουλ, ο άσος (1.89) της Τραμπζονσπόρ και ο άσος (2.18) της Μπόρνμουθ. Προς τα πάνω κινούνται επίσης ο άσος (2.38) της Χαλ, ο άσος (2.56) της Οσασούνα και ο άσος (1.56) της Δε Στρόνγκεστ.

Πτωτικά κινούνται ο άσος (1.98) της Σάντερλαντ, ο άσος (2.06) της Ίπσουιτς και ο άσος (1.69) της Σάουθεντ. Την… κατηφόρα έχουν πάρει, επίσης, ο άσος (1.86) της Ρέντινγκ, το διπλό (2.14) της Ντονκάστερ και ο άσος (1.82) της Λέιτον Όριεντ.

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags