Facebook Pixel Που να ασχολoύνταν και με την… ΑΕΚ
| 2015-02-10 23:34:00

Που να ασχολoύνταν και με την… ΑΕΚ

Που να ασχολoύνταν και με την… ΑΕΚ

Επιτέλους οι... καρέκλες του Καραϊσκάκη θα δικαιολογήσουν και την εκτός Τσάμπιονς Λιγκ παρουσία τους στο Φαληρικό στάδιο που λέγαμε παλιά. Γράφει ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη δεν θα πέφτει καρφίτσα. Καθημερινή, βράδυ και με την χειρότερη κακοκαιρία της χρονιάς. Σκέψου να... ασχολιόταν ο Ολυμπιακός με μια ομάδα Β Εθνικής και μάλιστα... νεοφώτιστης. Ούτε το ΟΑΚΑ δεν θα τους χώραγε. Αλλά τώρα... αδιάφοροι θα το γεμίσουν το γήπεδο για πρώτη φορά φέτος με Ελληνική ομάδα απέναντι. Έτσι μπράβο. Να δείχνετε ποιον υπολογίζετε και ποιον θεωρείται απειλή. Ιδίως τώρα που ήρθε νωρίς η πρώτη κόντρα και έχετε την χαρά πως η ΑΕΚ δεν είναι ακόμη έτοιμη. Πράγματι δεν είναι. Αλλά πάντα είναι. Έτσι έχει δείξει η ιστορία.

@ Έτοιμος πιστεύω θα είναι κι ο Λαμπρόπουλος μεθαύριο. Στο πιο αναμενόμενο παιχνίδι της χρονιάς μπήκε ένας διαιτητής που το σημαντικότερο παιχνίδι που έχει παίξει φέτος είναι το... Ολυμπιακός - Πανθρακικός 5-1 που πρόσφατα ήρθε στην επικαιρότητα επειδή κρίθηκε ύποπτο χειραγώγησης από την ΟΥΕΦΑ. Ένας διαιτητής από τον Πύργο με επόπτες από την Χαλκιδική και την Πέλλα που είχε σφυρίξει τελευταία φορά την ΑΕΚ πριν... πέντε χρόνια. Ένας διαιτητής με καριέρα σαν... καρδιογράφημα νεκρού παίρνει την μεγάλη ευκαιρία. Σε μια κανονική ποδοσφαιρικά χώρα θα ψάχναμε το πως και το γιατί προέκυψε αυτή η επιλογή. Εδώ ξέρουμε. Καλό θα ήταν να ψαχτεί λίγο μήπως και μάθει ο νέος υπουργός αθλητισμού, ένας έντιμος και με όρεξη για προσφορά άνθρωπος όπως λένε όλοι όσοι τον γνωρίζουν από παλιά που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις και σε όσους τον γνώρισαν τώρα. Το αυτοδιοίκητο επιτρέπει να ορίζουν οι... άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Δεν εμποδίζει όμως τη νόμιμη κυβέρνηση του κράτους να ψαχτεί. Επίσης μια και μιλάμε για τον κύριο Κοντονή πιστεύω πως θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα να παει και αύριο στο Φάληρο και στην ρεβάνς στο ΟΑΚΑ και να δει τα δύο παιχνίδια. Σίγουρα το μήνυμα που θα πέρναγε θα ήταν δυνατό. Μιλάμε για μια νέα κυβέρνηση πραγματικά απρόβλεπτη όπως κάθε τι τόσο καινούργιο. Το απρόβλεπτο είναι δεδομένο πως τρομάζει αυτούς που έχουν λόγο να τρομάζουν.

@ Το κυριότερο βέβαια είναι να είναι έτοιμα τα παιδιά μας. Και ο προπονητής μας στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του που έχει ΑΕΚ και μόνο ΑΕΚ. Το πρώτο παιχνίδι που η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ από την ημέρα που ο Τράι έγινε προπονητής της ομάδας. Η διαχείριση του θα δείξει πολλά χωρίς βέβαια να είναι το απόλυτο κριτήριο, θα ήταν άδικο, για το αν ο Δέλλας μπορεί να πετύχει το απόλυτο και να ξεκινήσει και στην Σούπερ Λιγκ και μάλιστα σε μια ΑΕΚ που θα έχει ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα. Η απώλεια του Κολοβέτσιου είναι πολύ μεγάλη. Είναι ξεκάθαρα ο καλύτερος αμυντικός της ΑΕΚ και όποιος κι αν τον αντικαταστήσει δεν μπορεί να εγγυηθεί πως θα καλύψει 100% το κενό. Μακάρι να το καταφέρει. Προσωπικά θα προτιμούσα τον Σαρρή. Ξέρω πως οι περισσότεροι διαφωνείτε αλλά έχω σκεπτικό. Πιστεύω πως ο Σαρρής έχει πολύ περισσότερη εμπειρία από τον Τζανετόπουλο, προσωπικά τον θεωρώ και καλύτερο παίκτη παρότι ξεκάθαρα ο μικρός έχει πάει πολύ καλύτερα. Πιστεύω πως επειδή ο Σαρρής είναι αμυντικός που όλα τα χρόνια έπαιζε σε ομάδα που δεχόταν πίεση αύριο ίσως είναι το μόνο παιχνίδι που του ταιριάζει τόσο επειδή η ΑΕΚ δεν θα είναι αφεντικό του αγώνα. Τέλος παντως. Ο ψηλός αποφασίζει. Και ο Θεός μαζί μας.

ΠΗΓΗ: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags