Facebook Pixel Συμφωνία-μαμουθ για τα τηλεοπτικά στην Πρέμιερ Λιγκ !
Ποδόσφαιρο
| 2015-02-10 20:57:00

Συμφωνία-μαμουθ για τα τηλεοπτικά στην Πρέμιερ Λιγκ !

Συμφωνία-μαμουθ για τα τηλεοπτικά στην Πρέμιερ Λιγκ !

Με κόστος που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, το Sky Sports και η BT διατήρησαν τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ για την τριετία 2016-19.

Το Sky Sports κατάφερε να διατηρήσει την σχέση εξάρτησης που έχει  με την Πρέμιερ Λιγκ από το 1992, εξασφαλίζοντας τα πέντε από τα επτά διαθέσιμα πακέτα μετάδοσης των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, την τριετία 2016-19, το Sky Sports θα καλύπτει τους αγώνες που θα γίνονται Παρασκευή βράδυ, Σάββατο μεσημέρι (14:45), Κυριακή απόγευμα, Δευτέρα βράδυ και τις αργίες, φτάνοντας συνολικά τα 126 ματς ανα σεζόν.

Από την άλλη, η BT θα μεταδίδει τις αναμετρήσεις που θα γίνονται το απόγευμα του Σαββάτου (19:30) και μεσοβδόμαδα.  

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης για την ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ο εκτελεστικός διευθυντής της Πρεμιερ Λιγκ, Ρίτσαρντ Σκουνταμορ επεσήμανε πως μετά τη νέα συμφωνία κάθε σύλλογος θα εισπράττει επιπλέον 25 εκ. λίρες ετησίως, σε σχέση με όσα λάμβανε με την τρέχουσα συμφωνία.  «Τα χρήματα αυτά επιτρέπουν στις ομάδες να είναι πιο ανταγωνιστικές απέναντι στις άλλες ευρωπαικές» δήλωσε και συνέχισε «Διάβασα πως η Μπέρνλι είναι οικονομικά πιο ισχυρή από τον πρωταθλητή Ολλανδίας, Αγιαξ και αυτό εξηγεί πολλά."

Το ποσό συνολικά για τα τηλεοπτικά φθάνει τα 5,1 δις λιρες!!!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags