Facebook Pixel Ζορίστηκε, αλλά νίκησε
| 2015-02-16 19:41:00

Ζορίστηκε, αλλά νίκησε

Ζορίστηκε, αλλά νίκησε

Σε ένα κακό ματς στη Ριζούπολη, ο γηπεδούχος Απόλλων με γκολ του Τζιώρα νίκησε δύσκολα 1-0 την Καλλιθέα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Football League

Ο Απόλλων είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στην σχεδόν άδεια Ριζούπολη, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να κρατήσουν την μπάλα και να την κυκλοφορήσουν με ασφάλεια. Μετά από ένα κακό ποιοτικά πρώτο τέταρτο, ο Απόλλων ανέβασε στροφές και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 18', με τον αφύλακτο Τζιώρα να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Φαρινόλα.

Η Καλλιθέα προσπάθησε να απαντήσει κυρίως με μακρινές μπαλιές, αρκετές εξ'αυτών άστοχες, την ώρα που ο Απόλλων προσπαθούσε να διασφαλίσει το υπέρ του σκορ και να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις. Η μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 60ο λεπτό, όταν μετά από γέμισμα του Μασάδο, ο Λεβέντης σούταρε δυνατά μπροστά στον Ταΐρη, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η Καλλιθέα αύξησε την πίεσή της, ωστόσο της έλειπε η επιτυχημένη τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να γνωρίσει τελικά την ήττα με 1-0. 

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags