Facebook Pixel Εδώ γλεντάνε οι παντρεμένοι! Οι πιο σκανδαλιάρικες γειτονιές της Αθήνας!
Life
| 2015-02-25 16:38:00

Εδώ γλεντάνε οι παντρεμένοι! Οι πιο σκανδαλιάρικες γειτονιές της Αθήνας!

Εδώ γλεντάνε οι παντρεμένοι! Οι πιο σκανδαλιάρικες γειτονιές της Αθήνας!

Η κορυφαία ιστοσελίδα για εξωσυζυγικές γνωριμίες AshleyMadison.com πραγματοποίησε μια έρευνα για να ανακαλύψει σε ποιες γειτονιές ζουν οι πιο άπιστοι Αθηναίοι και που είναι τα στέκια τους.

Στα αποτελέσματα της έρευνας περιλαμβάνονται δύο συνοικίες στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και τα πιο εύπορα βόρεια και νότια προάστια της πρωτεύουσας. Οι αναλυτές της Ashleymadison.com ανακάλυψαν τα πιο "άπιστες" γειτονιές της πρωτεύουσας που είναι οι εξής :

1. Κολωνάκι 10,4%
2. Αγία Παρασκευή 9,7% -
3. Κηφισιά 9,1%
4. Γλυφάδα 7,9%
5. Βούλα 7,4%
6. Βουλιαγμένη 6,5%
7. Καλλιθέα 5,3%
8. Ίλιον 4,9%
9. Αμπελόκηποι 4,2%
10. Ζωγράφου 3,6%

Ο Noel Biderman, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδα Ashleymadison.com σχολίασε: ”Δεν είναι έκπληξη για μια χώρα με οικονομική κρίση να παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα. Τα ζευγάρια προκειμένου να ξεφύγουν από τις υποχρεώσεις και τη σκληρή καθημερινότητα, επιζητούν συχνά τη θαλπωρή και τη φροντίδα εκτός σπιτιού. Τα βάρη της καθημερινότητας ξεχνιούνται εύκολα από την «διασκέδαση» με έναν εραστή ή ερωμένη. Επίσης, το γεγονός ότι το top 10 των άπιστων γειτονιών περιλαμβάνει τόσο εύπορες γειτονίες όσο και πιο μικρομεσαίες δείχνει ότι η απιστία δεν γνωρίζει σύνορα. Είναι επίσης προφανές ότι τα άπιστα ζευγάρια παίζουν μακριά από τις γειτονιές τους για έναν προφανή λόγο! - Να μην τους τσακώσουν στα πράσα".

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags