Facebook Pixel Θα δώσει 2,5 εκατομμύρια για τον Μιλιβόγιεβιτς;
Ποδόσφαιρο
| 2015-02-27 01:30:00

Θα δώσει 2,5 εκατομμύρια για τον Μιλιβόγιεβιτς;

Θα δώσει 2,5 εκατομμύρια για τον Μιλιβόγιεβιτς;

Έδωσε την ...ασίστ στο γκολ του Πέτριτς, πήρε την κόκκινη (που γλίτωσε για την καρατιά στον Λαγό) και χαντάκωσε την ομάδα του κόντρα στην Ντνίπρο. Το τερμάτισε ο Σέρβος... 

Στις πρώτες του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό στην αρχή της σεζόν ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του και δικαίως όλοι απορούσαν πως ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής ήρθε δανεικός στην Ελλάδα σε τόσο καλή ηλικία.

Ο λόγος για τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος ξεκίνησε φορτσάτος στα ερυθρόλευκα, όμως τώρα φαίνεται πως έχει μείνει από βενζίνη, καθώς μετά τον τραυματισμό του είναι αγνώριστος. Επέστρεψε και μπήκε κατευθείαν στα βαθιά, αφού ο Ολυμπιακός είχε τεράστιο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή με την απουσία του Εντινγκά, όμως είναι εμφανές πως δεν θυμίζει τον ποδοσφαιριστή που βλέπαμε τους προηγούμενους μήνες.

Μάλιστα, στα δύο τελευταία πολύ σημαντικά ματς της ομάδας του, ο Σέρβος μέσος έχει κάνει πάρα πολλά λάθη και ουσιαστικά έχει καταδικάσει τον Ολυμπιακό τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο όσο και στο ματς του Γιουρόπα με την Ντνίπρο.

Κόντρα στους Πράσινους ο Μιλιβόγιεβιτς έκανε δύο σημαντικές γκέλες, καθώς ευθύνεται για το δεύτερο γκολ, όπου με την κεφαλιά του έστρωσε την μπάλα στον Πέτριτς, ενώ έχει πατήσει (κατά λάθος προφανώς) τον Λαγό και έχει δυναμιτίσει το κλίμα. Το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Ντνίπρο, ο Περέιρα στηρίχτηκε πάνω του αφού έλειπε ο τιμωρημένος Μανιάτης, όμως ο Σέρβος τον πρόδωσε. Στο 51ο λεπτό με ανόητο τάκλιν από πίσω πήρε κόκκινη κάρτα και τελείωσε πρόωρα την υπόθεση πρόκριση, αφού ήταν αδύνατον ο Ολυμπιακός να κυνηγήσει κάτι καλύτερο.

Όλα αυτά λοιπόν, σίγουρα θα παίξουν ρόλο προσεχώς και στην απόφαση για το μέλλον του, καθώς ο Μιλιβόγιεβιτς είναι δανεικός και για να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σκάσει το καλοκαίρι στην Άντερλεχτ 2.5 εκατ. ευρώ (σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το ποσό αυτό είναι μεγαλύτερο), που είναι και η ρήτρα του. Μήπως είναι πολλά τα λεφτά για έναν παίκτη που κάνει τέτοια λάθη στα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς;

ΜΥΘΙΚΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ στον Σαντάνα μετά τον αποκλεισμό! Δείτε τη φωτογραφία που τα σπάει ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags