Facebook Pixel Τί έγινε στον Πειραιά μεταξύ ΑΕΚτζήδων και Ολυμπιακών!
| 2015-02-28 23:34:00

Τί έγινε στον Πειραιά μεταξύ ΑΕΚτζήδων και Ολυμπιακών!

Τί έγινε στον Πειραιά μεταξύ ΑΕΚτζήδων και Ολυμπιακών!

Το Sportdog με ρεπορτάζ καταγράφει ακριβώς τί έγινε στο λιμάνι κατά την κάθοδο των οπαδών της ΑΕΚ για Κρήτη.

Ένταση προκλήθηκε κατά την κάθοδο των οπαδών της ΑΕΚ στην Κρήτη την ώρα που επιβιβάζονταν στο καράβι απ'το λιμάνι του Πειραιά προκειμένου την Κυριακή να βρεθούν στο Ρέθυμνο και να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της ομάδας τους με την Επισκοπή.

Το βράδυ της Παρασκευής, δεκάδες οργανωμένοι ΑΕΚτζήδες επιβιβάστηκαν στο Κρήτη ΙΙ της ΑΝΕΚ lines απ'το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα Χανιά. Ακριβώς απέναντι απ'το σημείο που είχε αράξει το πλοίο υπάρχει σύνδεσμος του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. Τί σημαινει αυτό; Οι μέν απ'το μπαλκόνι του συνδέσμου έβριζαν τους δε στο κατάστρωμα του καραβιού, αντάλλαξαν... γαλλικά, καπνογόνα και φωτοβολίδες.

Σύρραξη και μάχη χέρια με χέρια δεν υπήρξε! Όχι δεν την είδαν πολιτισμένοι. Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι, υπήρχαν διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή συνάντηση των δύο πλευρών. Μάλιστα γι'αυτόν τον λόγο, παρέμεινε κλειστή η πύλη Ε 7 του λιμανιού.

Δεξιά και αριστερά πάντως το παραφούσκωσαν το θέμα. Γι'αυτόν τον λόγο επικοινωνήσαμε με οπαδό της ΑΕΚ που ταξιδεύει με το ίδιο πλοίο για Κρήτη και μας είπε κατά λέξη: «αφού είχε αστυνομία ρε παιδιά, δεν μπορούσε να γίνει κάτι».

Έκρηξη Τσουκαλά, έγινε... κατακόκκινος: «Θα σηκωθώ να φύγω»! Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags