Facebook Pixel Αποκάλυψη! Ποιος διαιτητής είδε χθες Παναθηναϊκό;
| 2015-03-06 15:15:00

Αποκάλυψη! Ποιος διαιτητής είδε χθες Παναθηναϊκό;

Αποκάλυψη! Ποιος διαιτητής είδε χθες Παναθηναϊκό;

Διεθνής και εν ενεργεία ρέφερι εντοπίστηκε σε εξέδρα του ΟΑΚΑ! Υπάρχει και φωτογραφία...

Καταρχήν και πριν προχωρήσουμε στην αποκάλυψη, με φωτογραφία-ντοκουμέντο, να πούμε ότι δεν είναι καταδικαστέο το γεγονός ότι ένας διαιτητής επιλέγει να παρακολουθήσει ένα μεγάλο παιχνίδι από τις εξέδρες ενός γηπέδου.

Δεν σημαίνει τίποτα, δηλαδή, το γεγονός πως αποφάσισε να δει έναν σημαντικό αγώνα ως απλός φίλαθλος. Και το γράφουμε αυτό για να προλάβουμε σχόλια και αντιδράσεις. Πάμε τώρα το ψητό.

Στο χθεσινό μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα, βρέθηκε ο Χρυσόστομος Σχινάς, έχοντας γυναικείες παρουσίες στο πλευρό του. Δεν ξέρουμε, βέβαια, αν τυχαία κάθισαν δίπλα του ή είχαν κάποια σχέση... 

Ο διεθνής και έμπειρος ρέφερι παρακολούθησε το μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Και στο παρελθόν ο Σχινάς έχει παρακολουθήσει αγώνες από την κερκίδα κι αυτό, φυσικά, δεν μπορεί να σημαίνει τίποτα, αφού κανείς δεν απαγορεύει στους διαιτητές να αξιοποιούν τη φίλαθλη ιδιότητά τους.

Βέβαια, επειδή στην Ελλάδα βρισκόμαστε και όλοι ξέρουμε πώς αντιμετωπίζονται τέτοια γεγονότα, είναι σίγουρο ότι η παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύει ο SportDog θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης...  

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags