Facebook Pixel Νέα απόφαση Κοντονή για το ελληνικό πρωτάθλημα!
| 2015-03-14 00:45:00

Νέα απόφαση Κοντονή για το ελληνικό πρωτάθλημα!

Νέα απόφαση Κοντονή για το ελληνικό πρωτάθλημα!

Προφανώς ο νέος υφυπουργός αθλητισμού "λύγισε" από τις πιέσεις. Τι θα ισχύσει από την επόμενη κιόλας αγωνιστική; H στήλη SportDog Penalty έχει την αποκλειστική πληροφορία!

Το Σαββατοκύριακο θα έχουμε ακόμα μία αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ χωρίς κόσμο στις εξέδρες, καθώς ο κύριος Κοντονής θεώρησε σωστό πως έπρεπε η συγκεκριμένη απόφαση να ισχύσει για δύο εβδομάδες. Αυτό γιατί δεν σημειώθηκε κάποια βελτίωση σχετικά με τα μέτρα που θα πρέπει να πάρουν οι ομάδες, ενώ είναι πιο "δίκαιο" απέναντι στους συλλόγους που έπαιξαν στην έδρα τους χωρίς φιλάθλους την προηγουένη αγωνιστική 

Το μεγάλο ερώτημα, πλέον, είναι αν θα έχουμε οπαδούς στα γήπεδα στην 26η και εμβόλιμη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη. Σύσκεψη με τους φορείς του ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, όμως ο υφυπουργός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, έχει πάρει ήδη την απόφαση του.

Ο κύριος Κοντονής, λοιπόν, αναμένεται να δώσει το "οκ" ώστε τα ματς της συγκεκριμένης αγωνιστικής να γίνουν με ανοικτές τις θύρες και ανάλογα με τος πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, θα αποφασίσει αν θα μείνουν ανοικτά τα γήπεδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Εξάλλου, ο υφυπουργός έδειξε αυτή την πρόθεση στις τελευταίες του δηλώσεις για το θέμα. "Το μέτρο θα συνεχιστεί, αν δούμε ότι υπάρχει ανάγκη να συνεχιστεί. Πιστεύω να μην υπάρξει καμία ανάγκη, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, για κάτι τέτοιο. Από δω και πέρα θα δούμε πώς στοχευμένα θα το αντιμετωπίσουμε, διότι υπάρχουν και Ανώνυμες Εταιρείες, οι οποίες δεν προκαλούν επεισόδια -τουλάχιστον οι ίδιες, οι φίλαθλοί τους- στην έδρα τους".

Οι πόρτες, λοιπόν, την επόμενη Τετάρτη θα ξανανοίξουν, μετά από πιέσεις των ομάδων και κυρίως του κόσμου που θέλει να πηγαίνει στο γήπεδο και να μην "τιμωρείται" για τους χουλιγκάνους που κάνουν τα επεισόδια, όμως είναι δεδομένο ότι από τη συμπεριφορά των φιλάθλων θα εξαρτηθεί αν θα συνεχιστεί το μέτρο... 

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags