Facebook Pixel Με άδεια χέρια στην άδεια Τούμπα... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-03-14 22:20:00

Με άδεια χέρια στην άδεια Τούμπα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Με άδεια χέρια στην άδεια Τούμπα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ είχε μοιραίο τον Μακ, πέταξε ένα ημίχρονο, ο Κάτσε αποβλήθηκε πάλι και ο Αστέρας έφυγε με αυτό που ήθελε, δηλαδή την ισοπαλία (0-0). Πέναλτι ζήτησε ο "Σάλπι"

Αν κάποιος έπρεπε να νικήσει σήμερα, αυτός θα ήταν ο ΠΑΟΚ, καθώς είχε τις ευκαιρίες, κυρίως με τον Μακ, πλην όμως πέταξε ένα ημίχρονο περιμένοντας τον Αστέρα και προς το τέλος που πίεζε για το γκολ έμεινε με 10 λόγω της (δίκαιης) αποβολής του Κάτσε. Κακό ματς στο πρώτο μέρος, ο Δικέφαλος βελτιώθηκε στο δεύτερο, ο Αναστασιάδης έπαιξε 4-4-2 με Μακ-Κλάους, ενώ από την άλλη ο Αστέρας φαινόταν μάλλον ευχαριστημένος από την ισοπαλία. Μ` αυτά και μ` αυτά, η διαφορά των δυο ομάδων έμεινε στους τρεις βαθμούς (ΠΑΟΚ 54-Αστέρας 51) και όλα είναι ανοιχτά για την τρίτη θέση. 

Λίγα πράγματα...

Κακό ματς στο ξεκίνημα, με πολλά λάθη, με τον Αστέρα να έχει πιο πολλή ώρα την μπάλα, δίχως όμως να απειλεί. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ με Μακ στο 11` και Βίτορ στο 12` έφτασε πιο κοντά στο γκολ, αλλά ο Σλοβάκος σπατάλησε μια καλη του ενέργεια, ενώ στη δεύτερη περίπτωση η κεφαλιά του Πορτογάλου πέρασε άουτ. Λίγο μετά στο 16`, ο Μακ πάλι από αριστερά σούταρε, για να κόψει σε κόρνερ ο Λούι.

Οι Αρκάδες συνέχιζαν να έχουν την κατοχή (61%), αλλά δεν είχαν βρει ρυθμό, έχοντας μόλις ένα σουτ με τον Μάσα στο 18`, ενώ ο Δικέφαλος έκανε ματς υπομονής, περιμένοντας να χτυπήσει στην κόντρα. Χωρίς άλλες συγκινήσεις κύλησε το πρώτο μέρος, με την εικόνα να είναι ίδια σε όλη τη διάρκεια. Οι Αρκάδες να έχουν την κατοχή και ο ΠΑΟΚ να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση, έχοντας μια-δυο ευκαιρίες, σε ένα ματς με πολλή τακτική.

Ανέβηκε ο ΠΑΟΚ, αποβλήθηκε ο Κάτσε

Πάλι ο Μακ στο 48` δεν μπόρεσε στο τετ-α-τετ να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο, στην καλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ! Λίγο πριν, στο 46`, ο Γιαννιώτας είχε κι αυτός ένα καλό σουτ, σε ένα δεύτερο μέρος που είχε ξεκινήσει με υποσχέσεις!

 

 

Στο 57` μπήκε ο "Σάλπι" αντί του Περέιρα και ένα λεπτό μετά ο Τριτσώνης θα μπορούσε να δώσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παντελιάδη στον 34χρονο φορ, που πήρε πόδια, αφού έδιωξε την μπάλα.

 

 

Ο Άγγελος έδωσε εντολή για 4-4-2 με Κλάους-Μακ μπροστά, με τον αγώνα επιτέλους να έχει ανοίξει και τον Βεργέτη να βάζει τον Μπαντιμπανγκά στη θέση του φλύαρου Γιαννιώτα. Ο ΠΑΟΚ πλέον πίεζε, με τον Μακ κυρίως από δεξιά, ψάχνοντας το γκολ και τους Αρκάδες πλέον να παίζουν στην κόντρα. Ο ΠΑΟΚ όμως έμεινε με 10 στο 79` λόγω δίκαιης αποβολής του Κάτσε με δεύτερη κίτρινη στο 79`, με το ματς να μην επιφυλάσσει άλλες συγκινήσεις και τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.  

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Ρατς, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Μακ, Γκολάσα (87' Κίτσιου), Κάτσε, Νομπόα, Περέιρα (56' Σαλπιγγίδης), Μακ (80' Τζιόλης), Αθανασιάδης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο (90'+2' Κουρμπέλης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Ρόλε (77' Πάρα), Γιαννώτας (70' Μπαντιμπανγκά), Μπαράλες

Κάρτες: 37' Γκοϊάν, 58' και 79' Κάτσε, 86' Νομπόα

Αποβολές: 79' Κάτσε

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE της αναμέτρησης

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags