Facebook Pixel Τρελή φήμη για Άγγελο! Φεύγει από ΠΑΟΚ και πάει…
| 2015-03-14 22:45:00

Τρελή φήμη για Άγγελο! Φεύγει από ΠΑΟΚ και πάει…

Τρελή φήμη για Άγγελο! Φεύγει από ΠΑΟΚ και πάει…

Σενάριο που έχει κυκλοφορήσει σε διάφορα Μέσα θέλει ελληνικό σύλλογο να περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τον Αναστασιάδη. Τι ακούγεται στην πιάτσα για τον έμπειρο προπονητή;  

Όσο ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει και η ομάδα πηγαίνει από γκέλα σε γκέλα, τόσο πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Άγγελο Αναστασιάδη να φεύγει από τον Δικέφαλο, προκειμένου να επέλθει ένα ισχυρό "σοκ" που θα "ξυπνήσει" τους ποδοσφαιριστές ενόψει της μάχης που δοθεί στα πλέι οφ. Δεν υπάρχει, άλλωστε, άλλος εφικτός στόχος φέτος για τον ΠΑΟΚ...

Την ίδια στιγμή, κάποιες φήμες που κυκλοφορούν τελευταία σε διάφορα Μέσα αναφέρουν ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει έτοιμο συμβόλαιο σε άλλη ελληνική ομάδα και πως αν αποχωρήσει από τον "ασπρόμαυρο" πάγκο θα βρει σε χρόνο ρεκόρ δουλειά σε σύλλογο που τον περιμένουν εδώ και μερικές μέρες με ανοιχτές αγκάλες.

Ο λόγος για τον Πλατανιά, ο οποίος παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία και πραγματικά βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Οι Κρητικοί έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Γιάννη Χριστόπουλο και παραμένουν χωρίς προπονητή περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στον ΠΑΟΚ με τον Αναστασιάδη.

Η ομάδα των Χανίων έχει συνεργαστεί επιτυχημένα στο παρελθόν με τον Μακεδόνα τεχνικό και γι΄ αυτό υπάρχει η πεποίθηση στη διοίκηση πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναλάβει τη δύσκολη αυτή αποστολή και να κρατήσει τον σύλλογο στην κατηγορία.

Οι άνθρωποι του Πλατανιά έχουν άριστες σχέσεις με τον Άγγελο, όμως ακόμα δεν τον έχουν προσεγγίσει, καθώς θεωρούν ότι δεν είναι σωστό εφόσον βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Αν, όμως, φτάσει κοντά στην πόρτα της εξόδου, τότε λέγεται πως αμέσως θα σηκώσουν το τηλέφωνο. Και μία τέτοια κλήση δεν αναμένεται να αφήσει ασυγκίνητο ούτε τον Αναστασιάδη, ούτε τον …πνευματικό του!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παίρνει παίκτη από τον ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό του Μανιάτη! Αποκάλυψη ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags