Facebook Pixel Από παικταράς …παλτό κι από παλτό …παικταράς!
| 2015-03-14 23:15:00

Από παικταράς …παλτό κι από παλτό …παικταράς!

Από παικταράς …παλτό κι από παλτό …παικταράς!

Ποιος φευγάτος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού "παίζει" να μείνει το καλοκαίρι και γιατί; Πώς μπορεί να αλλάξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας; Ο SportDog έχει το θέμα...

Ο φετινός Ολυμπιακός έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, με αποτέλεσμα από την αρχή της σεζόν να έχει ασκηθεί έντονη κριτική σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ωστόσο, κάποιοι παίκτες έχουν καταφέρει με την απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια να γυρίσουν σελίδα και από εκεί που τους αμφισβητούσαν, πλέον να τους εγκωμιάζουν.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει σίγουρα και ο Μποτία, ο οποίος όσο έπαιζε επί Μίτσελ τα "άκουγε" από την εξέδρα και τον Τύπο, ενώ όταν τραυματίστηκε τον Δεκέμβρη πολλοί έγραφαν πως δύσκολα θα τον ξαναδούμε στην ενδεκάδα, αφού τον Ιανουάριο θα ερχόταν με μεταγραφή νέος στόπερ. Οι μέρες όμως πέρασαν, ο Μίτσελ έφυγε, οι Περέιρα και Σαντάνα ήρθαν και το κλίμα για τον Ισπανό αμυντικό άλλαξε εντελώς.

Ο Μποτία θεωρήθηκε από γκελαδάρος μεγάλη απουσία και μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του, έπαιξε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και μάλιστα ήταν από τους καλύτερους, αφού κατάφερε να συμμορφώσει κάπως την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού.

Η άποψη, λοιπόν, για τον Μποτία έχει αλλάξει και δεν αναφερόμαστε μόνο στον κόσμο, αλλά και στη διοίκηση, καθώς πλέον θεωρείται πολύ πιθανό ότι ο Ισπανός θα βρίσκεται στον σύλλογο και τη νέα σεζόν. Άλλωστε έχει 4ετες συμβόλαιο, ενώ στο Λιμάνι θα αναζητήσουν το καλοκαίρι (ο Σαντάνα φυσικά θα φύγει όπως ήρθε) έναν κεντρικό αμυντικό που θα μπορεί να παίξει δίδυμο μαζί του ή με τον Σιόβα.

Ο Μποτία ελλείψει ανταγωνισμού και φυσικά λόγω της τραγικής εικόνας του Σαντάνα, έγινε απαραίτητος, ενώ έκλεισε θέση και στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Στο ΟΑΚΑ πάντως ήταν από τους καλύτερους, περιμένουμε να δούμε και τη συνέχεια!

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags