Facebook Pixel Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να βρεθεί εκτός play- off!
| 2015-03-15 12:10:00

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να βρεθεί εκτός play- off!

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να βρεθεί εκτός play- off!

Με ασπιρίνες ο φοβισμένος ΠΑΟΚ στο μηδέν! Ο Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog...
 

Από το πρώτο κιόλας λεπτό στην άδεια Τούμπα ο ΠΑΟΚ έτρεμε μήπως πάθει τη ζημιά από τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα. Γηπεδούχος ο ΠΑΟΚ, όμως ανίκανος να διαχειρισθεί αγωνιστικά το παιχνίδι «υποχρέωσε» τον αντίπαλό του να αναλάβει αυτός τον πρώτο ρόλο. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ρόλος κομπάρσου, η άλλη ομάδα απλά παίρνει το δεύτερο ρόλο, γίνεται συμπρωταγωνίστρια ή, όχι.

Τι να κάνει ο Αστέρας; Θέλοντας και μη πήρε την κατοχή της μπάλλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού, άλλωστε ταιριάζει στην ταυτότητά του με τους τεχνίτες ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ περιορίστηκε στις αντεπιθέσεις, ο δε Αναστασιάδης φώναζε ο φουκαράς «Βγαίνετε πιο γρήγορα». Μια κουβέντα είναι αυτή. Διστακτικοί οι παοκτσήδες στις αντιδράσεις, στις επελάσεις μήπως συλληφθούν εκτεθειμένοι πίσω. Η ισοπαλία είναι η καλύτερη ασπιρίνη όταν έχεις τον πονοκέφαλο της απειλής της ήττας.

Η φοβία του ΠΑΟΚ υποχώρησε κάπως στην επανάληψη, η εικόνα του βελτιώθηκε αλλά η σκέψη της μιάς ακόμα αποτυχίας, μάλιστα πάλι με γκέλα στην Τούμπα, τους έκοβε τα πόδια. Να, γιατί και ο προπονητής των γηπεδούχων έκανε αλλαγές, όλες αμυντικές επιλογές. Δεν θεωρείται πλέον επιθετικός ο Σαλπιγγίδης, που είναι περισσότερο χρήσιμος αμυντικά.

Με το 0-0 ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την πτωτική του πορεία και κινδυνεύει να βρεθεί εκτός play- off. Είναι έξι οι ομάδες για τρείς θέσεις, ο Παναθηναϊκός χάθηκε από τα ραντάρ των άλλων που τον ακολουθούν.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ επίσκεψη του Ιβάν στον ΠΑΟΚ, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags