Facebook Pixel Έξω φρενών με τη Superleague!
| 2015-03-16 18:44:00

Έξω φρενών με τη Superleague!

Έξω φρενών με τη Superleague!

Στον Παναθηναικό "βράζουν" με τη διοργανώτρια αρχή καθώς η τελευταία γνωστοποίησε πως το κεκλεισμένων θυρών παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ δεν… μετράει για την ποινή δύο αγωνιστικών!

Η απόφαση του Σταύρου Κοντονή για δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων σε όλα τα γήπεδα, έφερε την Σούπερ Λιγκ μπροστά σε μια πρωτοφανή υπόθεση, καθώς θα έπρεπε να αποφασίσει αν ο ήδη τιμωρημένος Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα έπρεπε να «σβήσει» την μία από τις δύο της τιμωρίας του, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Τελικά η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους στα επόμενα δύο εντός έδρας ματς, που δεν θα υπάρχει καμία κυβερνητική απόφαση για «λουκέτο»!

Όπως ήταν λογικό, στην πράσινη ΠΑΕ, "έβραζαν" με την συγκεκριμένη απόφαση και είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένοι τόσο από τον τύπο, όσο και την ουσία της ανακοίνωσης από τη Superleague.

Μάλιστα, στέκονται στην διαδικασία που ακολουθήθηκε για την τελική απόφαση, χαρακτηρίζοντας την αδιευκρίνιστη. Πάντως, είναι δεδομένο πως οι «πράσινοι» δεν θα το αφήσουν έτσι και θα ακολουθήσουν ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση για να δικαιωθούν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags