Facebook Pixel Η πληροφορία από Θεσσαλονίκη για Γεωργιάδη!
| 2015-03-17 14:30:00

Η πληροφορία από Θεσσαλονίκη για Γεωργιάδη!

Η πληροφορία από Θεσσαλονίκη για Γεωργιάδη!

ΑΥΤΗ την είδηση δεν μπορείς να την αφήσεις να προσπεράσει!

Μεγάλη είναι η κουβέντα που έχει αρχίσει στον ΠΑΟΚ και γύρω από τον ΠΑΟΚ, από το πρωί της Δευτέρας.

Μετά, δηλαδή, από την επισημοποίηση της απομάκρυνσης του Άγγελου Αναστασιάδη από την τεχνική ηγεσία και τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Για παράδειγμα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε ο Έλληνας τεχνικός να είχε φύγει νωρίτερα.

Ή ακόμα και εκείνοι που πιστεύουν ότι τώρα, θα έπρεπε να βρεθεί στην άκρη του πάγκου ο τεχνικός που θα καθοδηγήσει και την επόμενη σεζόν την ομάδα και όχι ένας προσωρινός προπονητής.

Αναφερόμαστε σε απόψεις που υπάρχουν μέσα στην ομάδα ακόμα και τώρα!

Με τον Γιώργο Γεωργιάδη να παίρνει το χρίσμα από τον Ιάκωβο Αγγελίδη, για δύο λόγους: ο ένας είναι η πετυχημένη παρουσία του τις δύο προηγούμενες φορές που χρειάστηκε να κάνει κάτι ανάλογο και ο άλλος το γεγονός ότι δεν υπήρχε τεχνικός διευθυντής στον Δικέφαλο!

Ο Αγγελίδης θεωρεί ότι το οργανόγραμμα σε μία ΠΑΕ πρέπει να υπάρχει και να λειτουργεί, για αυτό και πιστεύει ότι τον προπονητή σε μία ομάδα τον επιλέγει ο τεχνικός διευθυντής.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τέτοιος στον ΠΑΟΚ, αυτό το διάστημα, ο Αγγελίδης δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο μίας long time επιλογής!

Ο προπονητής που θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν στον Δικέφαλο, δηλαδή, θα αποτελέσει επιλογή του τεχνικού διευθυντή.

Κι εδώ μπαίνει η πληροφορία που έφτασε στον Σκύλο από Θεσσαλονίκη: Δεν αποκλείεται ο νέος τεχνικός διευθυντής, να μείνει ικανοποιημένος από τον Γ.Χ. και να διατηρήσει αυτόν στην άκρη του πάγκου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Δεν λέει κανένας ότι αυτό θα γίνει, κάθε άλλο! Απλώς από τον ΠΑΟΚ αφήνουν ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο... Ή, τέλος πάντων, δεν το απορρίπτουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags