Facebook Pixel Η 11άδα του Αναστασίου για τη νέα σεζόν
| 2015-03-17 14:45:00

Η 11άδα του Αναστασίου για τη νέα σεζόν

Η 11άδα του Αναστασίου για τη νέα σεζόν

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός στο νέο πρωτάθλημα - Έτοιμο το πλάνο προπονητή, Φύσσα - Ποιοι βασικοί πάνε πάγκο και ποιοι είναι οι έξι σίγουροι ενδεκαδάτοι, ο κορμός της ομάδας.

Μπορεί η σεζόν ακόμα να τρέχει και ο Παναθηναϊκός να διεκδικεί τις όποιες ελπίδες έχει για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη έτοιμο το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν. Ο Αναστασίου σε απόλυτη συνεργασία με τον Φύσσα έχουν σχεδιάσει το ρόστερ της επόμενης μέρας, ενώ ο προπονητής έχει καταλήξει στην τελική 11άδα, η οποία περιλαμβάνει κάποιες σημαντικές προσθαφαιρέσεις σε σχέση με την ομάδα που βλέπουμε τώρα στο γήπεδο. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Ανεξάρτητα από το αν ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα, κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από την παραμονή του Κοτσόλη, θεωρείται δεδομένο ότι τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει βασικός ο Στιλ, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΥΝΑΣ: Στα στόπερ οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είναι άκρως ικανοποιημένοι με το δίδυμο Ταυλαρίδη-Σίλντενφελντ και βασικός στόχος είναι να το διατηρήσουν και για του χρόνου. Γι΄ αυτό αναμένεται τις επόμενες μέρες να ενταθούν οι προσπάθειες των Πρασίνων για παραμονή του Κροάτη αμυντικού στην ομάδα. Πρώτος αναπληρωματικός θα είναι ο Ρισβάνης, ενώ υπάρχει και η λύση του Τριανταφυλλόπουλου. Δεν αποκλείεται, επομένως, αυτοί οι τέσσερις να αποτελέσουν τις λύσεις για το κέντρο της άμυνας, χωρίς να γίνει κάποια μεταγραφή, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Κουτρουμπής θα αποχωρήσει.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ: Ο Αναστασίου θεωρεί ότι η ομάδα είναι 100% καλυμμένη στη συγκεκριμένη θέση με τους Νάνο και Χουχούμη. Ο πρώτος θα είναι ο βασικός και ο δεύτερος ο αναπληρωματικός, εκτός αν προκύψει κάποια πρόταση για τον Έλληνα μπακ, οπότε θα χρειασθεί μια μεταγραφή, αν και υπάρχει και η λύση του Πράνιτς.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ: Η μεταγραφή του Μπούρμπου δεν βγήκε και είναι δεδομένο ότι οι Πράσινοι θα αποκτήσουν παίκτη και μάλιστα ενδεκαδάτο για τη συγκεκριμένη θέση. Ήδη έχει ακουσθεί το όνομα του Γιώργου Γκαλίτσιου αλλά στον Παναθηναϊκό εξετάζουν και άλλες λύσεις. Μπακ απ θα είναι ο Μαρινάκης που επέστρεψε στην ομάδα και υπολογίζεται, ενώ λύσεις μπορεί να δώσει και ο Τριανταφυλλόπουλος. Ο Σπυρόπουλος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ: Στα χαφ ο Αναστασίου υπολογίζει για βασικούς τους Ζέκα, Λαγό, αλλά έχει ζητήσει ακόμα δύο μεταγραφές, έναν ανασταλτικό και έναν επιτελικό με δημιουργικά χαρίσματα, για να έχει τον άξονα υπερπλήρη. Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει ότι δεν υπολογίζει στον Νίνη, αν και αυτό θα ξεκαθαρίσει στο τέλος της σεζόν, ενώ ο Πράνιτς προορίζεται για μπακ απ, γι΄ αυτό θα του προταθεί μείωση αποδοχών.

ΕΠΙΘΕΣΗ: Σε ό,τι αφορά τη γραμμή κρούσης, σίγουρος θεωρείται ο Μπεργκ, ο οποίος θα έχει, αν δεν πωληθεί, παρτενέρ τον Καρέλη, με μπακ απ τον Πέτριτς αλλά και τους Ατζαγκούν, Κλωναρίδη, Καλτσά που μπορούν να αγωνισθούν ως περιφερειακοί επιθετικοί.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι σίγουροι για την 11άδα της νέας σεζόν, οι οποίοι θα αποτελέσουν και τον βασικό κορμό, είναι οι έξι Στιλ, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Μπεργκ, ενώ δεδομένα το σχήμα θα συμπληρώσουν τρεις μεταγραφές, ενός δεξιού μπακ και δύο χαφ, αν και εφόσον δεν προκύψει κάποια αποχώρηση.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags