Facebook Pixel Τ. Νικολογιάννης: Κάνει πρωταθλητισμό και το δείχνει με το 8 στα 8!
| 2015-03-17 15:50:00

Τ. Νικολογιάννης: Κάνει πρωταθλητισμό και το δείχνει με το 8 στα 8!

Τ. Νικολογιάννης: Κάνει πρωταθλητισμό και το δείχνει με το 8 στα 8!

Σε 12 παιχνίδια μακριά από τη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός δεν ήταν μπροστά στο σκορ, ούτε σε ένα πρώτο ημίχρονο.

Στο Ηράκλειο ουσιαστικά «καθάρισε» τη νίκη στο α΄ μέρος. Με 0-2 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με την εικόνα του Παναθηναϊκού και του Εργοτέλη κανένας δεν περίμενε ότι θα άλλαζε κάτι. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του φετινό παιχνίδι που προηγήθηκε εκτός έδρας στο ά ημίχρονο πήρε και την πιο εύκολη νίκη μακριά από τη Λεωφόρο. Με το 11ο γκολ του Μπεργκ στο πρωτάθλημα πιστοποιήθηκε η κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίωρο και στη συνέχεια ο Ατζαγκούν με ένα ωραίο φαλτσαριστό σουτ από μακριά έκανε το 0-2 και το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε.

 

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ημίχρονο έγινε μία διαχείριση του σκορ από πλευράς Παναθηναϊκού, λόγω του ότι ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Τετάρτη και οι «πράσινοι» έψαξαν και ένα τρίτο γκολ, το οποίο δεν ήρθε σε τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες.

 

Η ΟΓΔΟΗ συνεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα πιστοποιεί ότι η ομάδα του Αναστασίου κάνει πρωταθλητισμό και είναι σαφέστατα πιο ώριμη από την περσινή χρονιά.

 

Ο ΜΠΕΡΓΚ και ο Ατζαγκούν έβαλαν τα γκολ, αλλά ένα άλλο πρόσωπο, που βρέθηκε στην 11άδα μετά από καιρό, ήταν σταθερά ο πιο καλός παίκτης και στα 90 λεπτά. Ο Χρήστος Δώνης όχι μόνο δεν άφησε να φανεί το κενό του Πράνιτς σε θέση αριστερού εσωτερικού μέσου, αλλά είχε εξαιρετική απόδοση με συνεισφορά και στην επίθεση, και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Με την εμφάνισή του φώναξε δυνατά «παρών» στον Γιάννη Αναστασίου για τα επόμενα παιχνίδια, ενώ και ο Ατζαγκούν και ο Κουτρουμπής, που πήραν τις θέσεις των τιμωρημένων Ζέκα και Σίλντενφελντ, απέδειξαν ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει βάθος και δεν φαίνεται μεγάλη διαφορά, όταν απουσιάζουν βασικοί παίκτες.

Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags