Facebook Pixel Η αρπαγή του αιώνα με Νομπόα!!!
| 2015-03-18 12:30:00

Η αρπαγή του αιώνα με Νομπόα!!!

Η αρπαγή του αιώνα με Νομπόα!!!

Μεγάλη ελληνική ομάδα ψάχτηκε, πριν από λίγο καιρό, για να κλέψει το καλοκαίρι τον αστέρα του ΠΑΟΚ. Το κλειστό συμβόλαιο 1,5 χρόνου και το παραθυράκι για να σπάσει.

Είναι δεδομένο ότι σε λίγο καιρό θα δοθούν μεγάλες "μάχες" στο μεταγραφικό παζάρι από τους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ήδη έχουν κυκλοφορήσει αρκετά ονόματα από την εγχώρια αγορά που παρουσιάζονται ως κοινοί στόχοι των "μεγάλων".

Πολλοί, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι το πιο "καυτό" των τελευταίων χρόνων λόγων των ...άγριων διαθέσεων των κορυφαίων συλλόγων που θέλουν να κερδίσουν πρώτα τις εντυπώσεις και έπειτα τον τίτλο του αυριανού πρωταθλητή.

Σε αυτή τη λογική κινούμενη μία μεγάλη ελληνική ομάδα επιχείρησε πρόσφατα να προετοιμάσει το έδαφος για να κλέψει μέσα από το χέρια του ΠΑΟΚ τον Κριστιάν Νομπόα, ό,τι καλύτερο διαθέτει, δηλαδή, από πλευράς ποιότητας, η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη. Τι ακριβώς συνέβη;

Όπως αναφέρει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penatly", o εν λόγω σύλλογος ψάχτηκε πριν λίγες μέρες για τους όρους που έχουν υπογραφεί στο συμβόλαιο του έμπειρου μέσου με τον Δικέφαλο. Αυτό που έπρεπε να διαπιστωθεί ήταν αν μπορεί να "σπάσει" η συμφωνία που υπάρχει με τον άσο από το Εκουαδόρ, προκειμένου να έχει νόημα μια κρούση από τώρα για το προσεχές καλοκαίρι.

Η έρευνα, ωστόσο, που έγινε απογοήτευσε τους ανθρώπους της ΠΑΕ, μιας και ενημερώθηκαν πως το συμβόλαιο του Νομπόα είναι κλειστό για 1,5 χρόνο και δεν υπάρχει δυνατότητα να διακοπεί από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Αντίθετα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μόνο αν ο ΠΑΟΚ το θελήσει, καθώς υπάρχει ένα παρυθαράκι, ένας όρος δηλαδή, ανάμεσα στον παίκτη και τον Δικέφαλο, που δίνει το δικαίωμα στην "ασπρόμαυρη" διοίκηση να λύσει τη συνεργασία με τον διεθνή άσο.

Κάπως έτσι η προσπάθεια της ελληνικής ομάδας έπεσε στο κενό και το σχέδιο της αρπαγής που θα προκαλούσε μεγάλο ντόρο εγκαταλείφθηκε... 

ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ παίκτες γουστάρει σαν τρελός ο Γιώργος Σαββίδης στον ΠΑΟΚ! "Κλικ" ΕΔΩ

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags