Facebook Pixel Τα "σπάει" το σχόλιο του Κ. Καίσαρη!
| 2015-03-18 16:32:00

Τα "σπάει" το σχόλιο του Κ. Καίσαρη!

Τα "σπάει" το σχόλιο του Κ. Καίσαρη!

ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Απολύτως κανένα πρόβλημα. Ο Ιβάν ο Τρομερός, πήρε τη μεγάλη απόφαση: Εδιωξε τον Αγγελο και ανέλαβε ο ΓουΧου.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης του Χαραλάμπους, άλλωστε, αποτελεί θεσμό. Είναι κάθε χρόνο ο προπονητής των πλέι οφ. Αυτός είχε αντικαταστήσει τον Δώνη, αυτός αντικατέστησε τον Στέφενς, αυτός θα αντικαταστήσει και τον Αναστασιάδη.

Κι από τούδε και στο εξής, θα πρέπει ο Ιβάν να ξηγιέται ανάλογα. Τέρμα δηλαδή τα διετή και τα δωδεκάμηνα συμβόλαια. Τα συμβόλαια των προπονητών στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να τελειώνουν στις 30 Απριλίου. Για τριάντα ματς (αφού οι ομάδες του χρόνου θα είναι δεκάξι) κι όσα έχουν προκύψει για Ευρώπη και Κύπελλο. Τον Μάιο για τα πλέι οφ θα αναλαμβάνει όπως κάθε χρόνο ο ΓουΧου. Οταν έχει κάνει το τρία στα τρία ο Ιβάν διώχνοντας κάθε χρόνο τον προπονητή, θα κωλώσει να κάνει του χρόνου το τέσσερα στα τέσσερα; Μην είμεθα όμως μεμψίμοιροι.

Στον ΠΑΟΚ, πλέον, φυσάει νέος άνεμος. Ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν είναι τελευταία σε καθημερινή βάση δίπλα στον Αγγελίδη: Στα γραφεία της ΠΑΕ, στο γήπεδο, στις προπονήσεις. Ολοσέλιδα ρεπορτάζ ότι τον έχει από κοντά ο Αγγελίδης και του μαθαίνει τη δουλειά. Ωστε «το συντομότερο δυνατό να αναλάβει ρόλο επιτηρητή. Δεν αποκλείεται ωστόσο να παίξει ρόλο στην ΚΑΕ, που τους επόμενους μήνες θα περάσει στα χέρια της οικογένειας Σαββίδη». Με δεδομένο ότι και ο Γιώργος Σαββίδης έχει σαν έδρα το Ροστόφ, αφού ασχολείται με τις επιχειρήσεις του πατέρα του, η δουλειά θα πάει ρολόι. Στο ένα γραφείο θα κάνει διάσκεψη με Σκάιπ ο πατέρας Σαββίδης και στο άλλο ο υιός Σαββίδης.

Την ίδια ώρα, ούριος άνεμος αισιοδοξίας φυσάει στο μεγάλο λιμάνι. Ο Ολυμπιακός, αφού ξεπέρασε με επιτυχία τον σκόπελο της Σκόντας, ξεπερνώντας ταυτόχρονα (όπως τονίστηκε) την «παγίδα του άδειου Καραϊσκάκη», πάει φουλ για τον τίτλο. Ακάθεκτος. Με τον Τσόρι να ξεκλειδώνει την άμυνα της Ξάνθης, τον Αφελάι να δείχνει την κλάση του και τον Ντοσεβί να έχει τις ασίστ για πλάκα. Πώς γίνεται, όμως, με όλους αυτούς τους παιχταράδες να είναι σούπερ, σ' ένα ολόκληρο πρώτο ημιχρόνιο, ο Ολυμπιακός να μην έχει κάνει ούτε μία φάση;

Κατά τα άλλα, όσο κι αν αυτοί οι σκληροί και άκαρδοι Γερμανοί θέλουν να μας υποβιβάζουν και να μας υποτιμάνε, η πτωχή αλλά τίμια Ελλάς βρίσκει τρόπους για να κερδίζει τη θέση που της αξίζει στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Ειδικότερα τώρα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τους υπουργούς της, που είναι διαλεκτοί ένας ένας, σαν τις ελιές Καλαμών. Σας αποκαλύπτω, λοιπόν, ότι ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Μέγαρο Μαξίμου.

Για να ζητήσει τη βοήθεια του Τσίπρα: «Θενιόρ Αλέξιθ περ φαβόρ. Την Κυριακή έχουμε ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ. Πώς να κάνουμε κουμάντο 90 χιλιάδες κόσμο. Σε παρακαλώ Αλέξη, να μας δώσεις για 24 ώρες τον Σταύρο Κοντονή. Εχουμε ανάγκη την τεχνογνωσία του. Τη μαγκιά του. Την αποφασιστικότητά του. Τον τσαμπουκά του. Εσείς, πλέον, σε ό,τι έχει να κάνει με τη βία, το έχετε βάλει το νερό στ' αυλάκι. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Ο Σταύρος τα έχει τακτοποιήσει όλα. Σε παρακαλώ. Εχουμε μεγάλη ανάγκη τη βοήθειά σας. Μόνο ο Σταύρος Κοντονής μπορεί να σώσει το ισπανικό ποδόσφαιρο από την καταστροφή. Αν μας τον δώσετε δανεικό για 24 ώρες, ο ισπανικός λαός θα σας ευγνωμονεί». Αυτά.

Παρά τα προβλήματά του, ο ΟΦΗ αυτήν τη σεζόν είναι τέταρτος στα εισιτήρια

ΤΟ πεπρωμένον φυγείν αδύνατον: Μετά από ΑΕΚ, Λάρισα, Πανσερραϊκό, Αρη, ήρθε και η σειρά του ΟΦΗ να φουντάρει. Κατά πάσα πιθανότητα σήμερα παίζει για τελευταία φορά. Δεύτερη ομάδα που σκάει μέσα στη σεζόν μετά τη Νίκη Βόλου. Κι όταν λέμε να φουντάρει, μιλάμε για διάλυση και Γάμα Εθνική. Σημεία των καιρών της οικονομικής κρίσης και της γενικότερης μπουρδελοποίησης του ελληνικού (και δήθεν) επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οποιος ρίχνει κανόνι και δεν πληρώνει κανέναν, επιστρέφει μέσα σ' έναν χρόνο στις επαγγελματικές κατηγορίες, χωρίς καμία επίπτωση.

Χωρίς την παραμικρή ποινή. Δεν είναι θέμα επιλογής του ΟΦΗ αν θα διαλέξει για την επόμενη σεζόν τη Βήτα ή τη Γάμα Εθνική. Δεν παίρνει άδεια. Η Γάμα Εθνική είναι μονόδρομος. Ή αν γίνει μόντα και φτιάξουνε τον ΟΦΗ Επισκοπής για να κερδίσουνε μια χρονιά. Οπως έκανε η Κέρκυρα, που επίσης έριξε κανόνι, με την Κασσιόπη. Οταν μιλάμε για ΟΦΗ, πέρα από την ιστορία του, λέμε για την ομάδα που αυτήν τη σεζόν είναι τέταρτη στα εισιτήρια. Μετά από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Οταν σ' αυτό το ψευτοπρωτάθλημα υπάρχουν δώδεκα ομάδες που έχουν μέσο όρο εισιτηρίων κάτω από τα δύο χιλιάρικα.

Το μόνο που δεν έκανε ο Λαμπρόπουλος ήταν να πέσει στα γόνατα

ΟΦΕΙΛΩ να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη. Και ξανά συγγνώμη. Και ξανά μανά συγγνώμη. Επειδή, μάλιστα, δεν είχα δει Περέιρα και Κασάμι να προκαλούν. Το μόνο που δεν έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν να πέσει στα γόνατα. Και να κάνει μετάνοιες όπως στην εκκλησία για να συχωρεθεί η μεγάλη αμαρτία του. Οτι μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό τα έβαλε μ' αυτούς που μπουκάρισαν μέσα. Κι έκανε μάλιστα το τεράστιο λάθος να πει ότι «έπρεπε να φερθούν όπως οι άλλοι στο Καραϊσκάκη, όταν το πρώτο ματς είχε τελειώσει ένα-ένα». Εχοντας ταυτόχρονα και λερωμένο το ποδοσφαιρικό του μητρώο, αφού έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Αποτέλεσμα; Να πέσει αυτόματα σε δυσμένεια. Εκτός αποστολής στο επόμενο ματς που έγινε την Κυριακή στον Ταύρο με τον Φωστήρα. Προφανώς έτσι έκρινε ο Δέλλας, για να μη ζοχαδιαστούνε τα ντερβισόπαιδα στην εξέδρα. Κι αμέσως μετά η μία συγγνώμη απάνω στην άλλη. Ετσι πάει. Από τη μία ο προπονητής τα χώνει στους ανεγκέφαλους, αλλά από την άλλη τους προσκυνάει. Κι όταν ο συγκεκριμένος Λαμπρόπουλος τράβηξε των παθών του τον τάραχο, επειδή βγήκε να πει δυο κουβέντες, ποιος θα είναι ο επόμενος Λαμπρόπουλος που θα τολμήσει να κάνει το ίδιο; Και κάτι ακόμα: Πού είναι οι δημοσιογράφοι που είχανε πει μπράβο στον Λαμπρόπουλο, να βγούνε να τον στηρίξουνε; Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Οι Οριτζιναλίστες είναι πάνω απ' όλα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Την Παράγκα στη ΓΓΑ πότε θα την πάρει χαμπάρι ο Κοντονής;

Δεν είναι ανέκδοτο. Ο Μάνθος Πουλινάκης είπε ότι επί των ημερών του ο ΟΦΗ ήταν κερδοφόρος.

-Observer

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags