Facebook Pixel "Ακόμα μετράει κάρτες ο Αναστασίου"!
| 2015-03-18 23:53:00

"Ακόμα μετράει κάρτες ο Αναστασίου"!

"Ακόμα μετράει κάρτες ο Αναστασίου"!

Απίστευτη ατάκα του συνεργάτη του Γιάννη Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ, στην συνέντευξη Τύπου. Τι είπε για την διαιτησία.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν παραβρέθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, διαμαρτυρόμενος με αυτό τον τρόπο για την διαιτησία του Δασκαλόπουλου.

Στην θέση του πήγε ο βοηθός του Στιβ Ρούτερ που άφησε αιχμές για τα σφυρίγματα του Δασκαλόπουλου και αποκάλυψε με χιούμορ, τον λόγο για τον οποίο ο Αναστασίου δεν έκανε δηλώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στιβ Ρούτερ:

Γιατί δεν ήρθε ο κ. Αναστασίου είναι η πρώτη ερώτηση και είδαμε τον Παναθηναϊκό να έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία;

"Μπορείτε να συνδέσετε τις δυο ερωτήσεις Ο Γιάννης Αναστασίου δεν είναι εδώ γιατί είναι απασχολημένος να διαβάζει τα ονόματα των παικτών που είδαν την κίτρινες κάρτες και να δει ποιους παίκτες δεν θα έχει στην διάθεση του το Σαββατοκύριακο. Δεν θα θέλαμε να μιλήσουμε για πράγματα εκτός ποδοσφαίρου.

Νομίζω ότι ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει το πως τα πήγαν οι παίκτες καθώς και για την παρουσία των διαιτητών. Και είμαι εδώ και 1,5 χρόνο στην Ελλάδα και οι θεωρώ ότι είναι οι καλύτεροι διαιτητές που μπορείς να αγοράσεις με αυτά τα χρήματα (σ.σ. χρησιμοποίησε αγγλική αργκό λέγοντας: "The best oficials the money can buy".

Θεωρείτε ότι ο Παναθηναϊκός είχε μια ικανοποιητική εμφάνιση και δεύτερο είχε πρόβλημα στο αμυντικό τρανζίσιον;

"Κερδίσαμε τον Εργοτέλη χωρίς να έχουμε παίξει ιδιαίτερα καλά και πιστεύω ότι απόψε δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θα μπορούσαμε ή όσο ξέρουμε. Και δεν μπορείς να εγγυηθεί το επίπεδο της απόδοσης μας και από εκεί και πέρα πλέον κρατάς τον αγώνα του Σαββατοκύριακου και κοιτάς πως θα κερδίσεις τον επόμενο αγώνα κόντρα στην Βέροια".

Τελείωσαν οι ελπίδες της ομάδας για τον τίτλο;

"Νομίζω ότι προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε και ελπίζεις ότι ο τίτλος κρίνεται από όλα όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και πουθενά αλλού".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags