Facebook Pixel ΒΟΜΒΕΣ: Οι δύο μεγάλες μεταγραφές του Τίγρη!
| 2015-03-21 15:45:00

ΒΟΜΒΕΣ: Οι δύο μεγάλες μεταγραφές του Τίγρη!

ΒΟΜΒΕΣ: Οι δύο μεγάλες μεταγραφές του Τίγρη!

Ποιο είναι το διπλό "χτύπημα" του Δημήτρη Μελισσανίδη που αναμένεται να αλλάξει το επίπεδο της ΑΕΚ και να "φτιάξει" τους οπαδούς ενόψει της επιστροφής στη Σούπερ Λιγκ;

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του για "δυνατές" μεταγραφές ενόψει της μεγάλης επιστροφής της ΑΕΚ στη Σούπερ Λιγκ.

Ο αποκλεισμός της Ένωσης από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο ανέδειξε τις αδυναμίες του ρόστερ, απέδειξε ότι η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη κατηγορία και ότι λείπουν παίκτες-ηγέτες με εγνωσμένη αξία. 

Γι΄ αυτό το αφεντικό της ομάδας θέλει την απόκτηση 2-3 ποδοσφαιριστών που θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν επίπεδο την ΑΕΚ και να την κάνουν ικανή να διεκδικήσει του χρόνου το πρωτάθλημα.

Ήδη ο Τίγρης ετοιμάζει το πρώτο μεγάλο "μπαμ" για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης με τον Ράφικ Τζιμπούρ. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έχει χειριστεί προσωπικά την υπόθεση με τον Αλγερινό φορ και έχει συμφωνήσει μαζί του για το καλοκαίρι. Κάτι το οποίο, πλέον, παραδέχεται και ο ίδιος ο παίκτης σε κουβέντες που κάνει με φίλους του από την Ελλάδα.

Το δεύτερο μεγάλο "χτύπημα" του Μελισσανίδη αφορά τα άκρα της επίθεσης με έναν παλιό γνώριμο της ομάδας, τον Νάτσο Σκόκο. Το αφεντικό της Ένωσης εκτιμάει απεριόριστα τον Αργεντινό άσο και θα ήθελε να τον ξαναδεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Η διαφορά, ωστόσο, που υπάρχει με την περίπτωση του Τζιμπούρ, είναι ότι ακόμα δεν έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επιστροφή του "υδραυλικού" στην Ελλάδα.

Υπάρχει επιθυμία, υπάρχει πρόθεση, τόσο από την πλευρά της ΑΕΚ, όσο και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά επίσημες επαφές, ξέχωρα από κάποιες διερευνητικές κρούσεις, δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Είναι γεγονός, πάντως, ότι ο Τίγρης αφουγκράζεται την "καψούρα" που έχει ο κόσμος για τον Σκόκο και γι΄ αυτό σκοπεύει να προχωρήσει το θέμα. Ίσως ο Αργεντινός να αποτελέσει και το μεγάλο "δώρο" του Μελισσανίδη προς τους οπαδούς της ΑΕΚ με την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος τεχνικός κορυφαίας ΠΑΕ θεωρείται τελειωμένος; Η απάντηση με ένα "κλικ" ΕΔΩ


  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags