Facebook Pixel Αποκλειστικό: Έτοιμος για «πόλεμο» ο Ολυμπιακός!!
| 2015-03-30 19:11:00

Αποκλειστικό: Έτοιμος για «πόλεμο» ο Ολυμπιακός!!

Αποκλειστικό: Έτοιμος για «πόλεμο» ο Ολυμπιακός!!

Τι ετοιμάζουν στο Λιμάνι και σε ποιον θα κάνουν... επίθεση; Η κόντρα χοντραίνει, τρέχουν οι εξελίξεις. Διαβάστε στον SportDog.

Νέες «φουρτούνες» θα έχουμε στον ελληνικό αθλητισμό και μάλιστα πολύ σύντομα, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Σκύλου και της στήλης «Pick n' Scroll», στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει... αντεπίθεση από το Λιμάνι!

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να υπάρχει «ησυχία» στη μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΕΟK, όμως οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως άμεσα θα έχουμε νέες... φωτιές, ενώ το παιχνίδι αναμένεται να χοντρύνει πάρα πολύ!

Μάλιστα, από το Λιμάνι είναι πανέτοιμοι για τα νέα επεισόδια του «πολέμου», ενώ σημειώνουν με νόημα πως αυτή την φορά θα είναι... μέχρις εσχάτων.

Να θυμίσουμε πως το τελευταίο επεισόδιο της συγκεκριμένης κόντρας ήταν πριν μερικούς μήνες, όταν από τον Ολυμπιακό με ανακοίνωσή τους έκαναν λόγο για απόλυτη ταύτιση απόψεων ανάμεσα στην ΕΟΚ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή την ανακοίνωση της ομοσπονδίας που αφορούσε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ενώ κανείς δεν έχει ξεχάσει τα όσα έγιναν με τους «ερυθρόλευκους» διεθνείς και την Εθνική ομάδα.

Νεότερα προσεχώς, ο SportDog παρακολουθεί το θέμα...

Ο Νίκος Αλέφαντος ξεσπάσει για την Εθνική και τα χώνει: Πω, πω, γλείψιμο... Πείτε, ρε, την αλήθεια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags