Facebook Pixel ΕΚΠΛΗΞΗ: Ποιον σκέφτεται ο Ιβάν για προπονητή;
| 2015-03-31 22:45:00

ΕΚΠΛΗΞΗ: Ποιον σκέφτεται ο Ιβάν για προπονητή;

ΕΚΠΛΗΞΗ: Ποιον σκέφτεται ο Ιβάν για προπονητή;

Τι αναφέρει έντονη φημολογία από τη Θεσσαλονίκη για τον διάδοχο του Αναστασιάδη.  

Πολλά ανοιχτά ζητήματα υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα που θα παλέψει στα πλέι οφ για τη δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αυτή τη στιγμή χωρίς πρώτο προπονητή και χωρίς τεχνικό διευθυντή.

Ο Ζήσης Βρύζας έχει ουσιαστικά παραιτηθεί, ενώ τη θέση του Άγγελου Αναστασιάδη καλύπτει προσωρινά ο υπηρεσιακός Γιώργος Γεωργιάδης, μετά από απόφαση της διοίκησης, η οποία δεν ήθελε να φέρει μόνιμο κόουτς, θεωρώντας ότι δεν έπρεπε να κάνει βιαστικές κινήσεις.

Η έρευνα, πάντως, για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από το καλοκαίρι και μετά έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες και μάλιστα ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενημερωθεί για όλες τις συζητήσεις του Ιάκωβου Αγγελίδη με τους υποψήφιους για τον "ασπρόμαυρο" πάγκο.

Την ίδια ώρα, έντονη φημολογία στη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι το αφεντικό του ΠΑΟΚ σκέφτεται σοβαρά να δώσει τα ηνία της ομάδας σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, αν και εφόσον δεν ικανοποιηθεί από τις προτάσεις των συνεργατών του και ευνοήσουν οι συνθήκες.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γεωργιάδη που για τρία συνεχόμενα χρόνια αναλαμβάνει την ομάδα στο τέλος της σεζόν και που πληρωνόταν κανονικότατα φέτος από τον μεγαλομέτοχο χωρίς να διατηρεί κάποιο πόστο στο σύλλογο.

Ο Ιβάν έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Γεωργιάδη και φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να του δώσει την ευκαιρία να αναλάβει την ομάδα από την αρχή της σεζόν, ενώ την ίδια άποψη έχουν και αρκετοί εντός Τούμπας, μεταξύ αυτών και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές, η γνώμη των οποίων "μετράει" στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία του Δικεφάλου στα πλέι οφ, καθώς και πέρυσι ο Γεωργιάδης είχε ξεκινήσει δυνατά, ωστόσο μετά την "τεσσάρα" στον τελικό από τον Παναθηναϊκό, ήταν αδύνατον να παραμείνει...

ΙΛΙΓΓΟΣ: Πόσες εταιρείες έχει ο Σαββίδης στη Ρωσία και πόσα λεφτά βγάζει; Διάβασε αναλυτικά ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags