Facebook Pixel Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό: Ψωνίζει από Ελλάδα
| 2015-04-08 09:38:00

Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό: Ψωνίζει από Ελλάδα

Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό: Ψωνίζει από Ελλάδα

Ο Θρύλος χρειάζεται προσθήκες. Γι' αυτό δεν χρειαζόταν να περιμένουμε το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες για να το διαπιστώσουμε, αλλά ήταν δεδομένο και πριν από αυτό το ματς.

Ασφαλώς και χρειάζονται ποδοσφαιριστές με ταλέντο, παίκτες που να είναι ικανοί να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού, αλλά και παίκτες που δεν θα βλέπουν κανένα ματς σαν αγγαρεία και που θα έχουν επίγνωση της ελληνικής πραγματικότητας.

 

Θεωρώ πως πέρα από τους ποδοσφαιριστές, από το ξένο παζάρι που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός, υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και από το ελληνικό πρωτάθλημα. Για παράδειγμα, ο πρώτος στις ασίστ στο πρωτάθλημα Μαρτίνες του Παναιτωλικού, αποτελεί μια περίπτωση που συνδυάζει και ουσία, και θέαμα και μπορεί να «κουμπώσει» στον Ολυμπιακό. Ενας ποδοσφαιριστής με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να κρατήσει την μπάλα και σε εξαιρετική ηλικία.

 

Από Ελληνες ποδοσφαιριστές, ο Φάνης Τζανδάρης για τη μεσαία γραμμή, νομίζω πως για τη θέση που αγωνίζεται είναι ο κορυφαίος από τους γηγενείς αυτή τη στιγμή. Ενα πραγματικό «μηχανάκι» στον χώρο του κέντρου, που δεν περιορίζεται μόνο στο να κόβει, αλλά συμμετέχει και στο δημιουργικό κομμάτι. Θεωρώ πως σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Θρύλος μπορεί να εξελιχθεί σε ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής και σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει -τολμώ να προβλέψω- και μόνιμο στέλεχος της Εθνικής ομάδας.

 

Πολύ καλή περίπτωση από την άμυνα αποτελεί ο Γούτας της Ξάνθης. Για την ηλικία του ο 21χρονος στόπερ έχει εξαιρετικές τοποθετήσεις, αλλά και καλή αίσθηση του χώρου. Ασφαλώς αυτή η θέση βασίζεται πάρα πολύ στην εμπειρία, αλλά νομίζω πως ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ της Ξάνθης έχει όλα τα εχέγγυα να εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό.

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags