Facebook Pixel Οι δοκιμές του ΓΧ με την Κέρκυρα
| 2015-04-15 23:53:00

Οι δοκιμές του ΓΧ με την Κέρκυρα

Οι δοκιμές του ΓΧ με την Κέρκυρα

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ με όσα έδειξε σήμερα φαίνεται οτι ετοιμάζει αλλαγές στο ματς με την Κέρκυρα

Οι αλλαγές βέβαια δεν είναι τόσο στα πρόσωπα, όσο στον σχηματισμό, με τον Γεωργιάδη να μην έχει στη διάθεσή του τον σκόρερ των τελευταίων τεσσάρων γκολ της ομάδας του Δημήτρη Παπαδόπουλο που θα εκτίσει την ποινή του.

Ο ΓΧ δοκίμασε ένα κλασικό 4-3-3 με τον Σαρλ Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, δεξιά τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, στα αριστερά ο Ράζβαν Ρατς και στο κέντρο της άμυνας οι Μιγκέλ Βίτορ και Γιώργος Τζαβέλλας.

Απ΄ότι λέγεται, ο Ρικάρντο Κόστα δεν είναι ακόμη έτοιμος να ξεκινήσει ένα παιχνίδι και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει ο Γεωργιάδης, αφού στα επόμενα παιχνίδια θα λείψει λόγω τιμωρίας ο Μιγκέλ Βίτορ.

Μέχρι τότε και ο Ρικάρντο Κόστα θα έχει βρει τα πατήματά του καλύτερα, αλλά και ο Τζαβέλλας αγωνιστικό ρυθμό που του έλλειψε λόγω της μεγάλης του αποχής.

Στα χαφ, ο Αλέξανδρος Τζιόλης τοποθετήθηκε σε ρόλο αμυντικού μέσου, μιας και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ΄ ότι παραμονές του αγώνα με την Ξάνθη, με 8άρια τον Κρίστιαν Νομπόα και τον Εργκούς Κάτσε. Στην επίθεση, ο Αθανασιάδης θα είναι στη κορυφή της, ο Φακούντο Περέιρα θα τοποθετηθεί δεξιά και ο Ρόμπερτ Μακ στα αριστερά.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags