Facebook Pixel Τι λές τώρα! "Ελληνας" προπονητής για τον πάγκο της Ρεάλ!
| 2015-04-17 13:22:00

Τι λές τώρα! "Ελληνας" προπονητής για τον πάγκο της Ρεάλ!

Τι λές τώρα! "Ελληνας" προπονητής για τον πάγκο της Ρεάλ!

Εμφανίζεται ως ένας από τους υποψήφιους για τον πάγκο της Ρεάλ, σε περίπτωση που αποχωρήσει από αυτόν ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, ωστόσο αν δεν καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο με την "Βασίλισσα", τότε είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.

Ανάμεσα λοιπόν στους μνηστήρες που ακούγονται για να τον αντικαταστήσουν, βρίσκεται και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, με την ισπανική "As" να του αφιερώνει ένα σημαντικό κομμάτι στο ρεπορτάζ της, τονίζοντας ότι οι φίλοι της Ρεάλ θα τον ήθελαν στην ομάδα.

"Δεν έχει ομάδα από τον Ιανουάριο, όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ έχει την υποστήριξη του "Μπερναμπέου". Ιστορική μορφή (129 γκολ σε 560 ματς με την Ρεάλ από το 1984 μέχρι το 1996), ενώ έχει προπονήσει την Καστίγια το 2006-07. Γνώστης της ομάδας. Έπειτα, προπόνησε την Χετάφε, την Σεβίλλη και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έφτασε στους "16" του Champions League (κέρδισε 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Εκεί κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags