Facebook Pixel «Να μας αφήσουν να δείξουμε αυτά που μπορούμε»!
| 2015-04-19 19:04:00

«Να μας αφήσουν να δείξουμε αυτά που μπορούμε»!

«Να μας αφήσουν να δείξουμε αυτά που μπορούμε»!

Αιχμές κατά της διαιτησίας άφησε ο Χρήστος Μπούρμπος με δηλώσεις του στη NOVA μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανθρακικό.

«Σήμερα θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς για διάφορους λόγους δεν ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Συνέβησαν πολλά. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να τα πω δυστυχώς. Θα ήθελα πολύ, αλλά δεν είμαι ο αρμόδιος. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Μπούρμπος.

Για τον εκνευρισμό των παικτών του Παναθηναϊκού: «Δυστυχώς τον προκαλούν τον εκνευρισμό. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει να πέφτουμε σε αυτή την παγίδα. Είμαστε άνθρωποι όμως και εμείς και κάποιες φορές ξεσπάμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην ομάδα μας αποκλειστικά και μόνο και πως θα βελτιωθούμε για να συνεχίσουμε δυνατά και θετικά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τις τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς: «Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει. Θεωρώ όμως ότι σήμερα η ομάδα προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από λάθος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν παιδικό λάθος, αλλά συμβαίνουν αυτά. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν τη νίκη σήμερα».

Για το πώς μπορεί να αλλάξει βαθμολογικά η εικόνα του Παναθηναϊκού: «Έχουμε σιγουριά στην ομάδα και θεωρώ ότι θα ξεκολλήσουμε. Δεν ανησυχούμε για αυτό το θέμα. Προετοιμαζόμαστε και για τους αγώνες στα πλέι οφ. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα προχωρήσει μπροστά. Είναι στον σωστό δρόμο».

Για το αν είναι αισιόδοξος εν όψει πλέι οφ: «Ναι είμαι. Όλοι στην ομάδα είμαστε αλλά πρέπει να μας αφήσουν να δείξουμε αυτά που μπορούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags