Facebook Pixel Δεν τους "Χ"άλασε!
| 2015-04-19 19:13:00

Δεν τους "Χ"άλασε!

Δεν τους "Χ"άλασε!

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στην προσπάθεια που δίνουν για την παρουσία τους στα πλέι οφ. Ο Τσάβες άνοιξε το σκορ για τους Ηπειρώτες, με γκολάρα του Πίτου Γκαρσία πήραν τον βαθμό οι Περιστεριώτες.


Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα απ'τους γηπεδούχους και ήταν πιο απειλητικοί απ'τους Περιστεριώτες. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη με αιχμή του δόρατος τον Μανιά και τον Τσάβες βρήκαν διαδρόμους στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Σε μία απ'τις 5 τελικές που έκαναν μάλιστα, κατάφεραν να βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ύστερα απο σέντρα του Τσουκαλά, ο Τσαβές με ωραίο πλασέ στην κίνηση, έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι έκαναν κάποιες επιθετικές απόπειρες με τον Ναπολεόνι, αλλά ο Ιταλός υστερούσε πολύ στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε με καλύτερο πρόσωπο στο γήπεδο, πίεσε τον ΠΑΣ με τον Βελλίδη να έχει περισσότερη δουλειά απ' ότι στο πρώτο 45λεπτο. Οι κόποι της ομάδας του Περιστερίου απέδωσαν καρπούς στο 84'! Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και μάλιστα με γκολάρα. Ο Πίτου Γκαρσία βρήκε πεδίο βολής αρκετά έξω απ'την περιοχή, σούταρε με την μπάλα να καρφώνεται στα δίχτυα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αργεντίνος έκανε παρόμοια απόπειρα, αλλά αυτή την φορά βρήκε προετοιμασμένο τον τερματοφύλακα των Ηπειρωτών που έδιωξε σε κόρνερ.

Το 1-1 παρέμεινε ως τελικό σκορ με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς. O ΠΑΣ παρέμεινε 5ος με 51 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος συνεχίζει την προσπάθεια για την είσοδό του στα πλέι οφ, έχοντας 47 (είναι 6ος).

 

Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Κούρος, Δημούτσος, Ούμπιντες, Ναπολεόνι

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Μανιάς, Χαρίσης, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Τσάβες, Στρούνα, Ναδάλες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags