Facebook Pixel Ποιος να συγκριθεί μαζί σου Θρύλε;
| 2015-04-19 21:22:00

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου Θρύλε;

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου Θρύλε;

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε το 42ο τίτλο με 4άρα επί του Λεβαδειακού στο "Γ.Καραϊσκάκης" με δυο γκολ του Τσόρι, ένα του Μπενίτες κι ένα του Φορτούνη. Με 10 έπαιζαν οι Βοιωτοί από το 25` λόγω αποβολής του Σηφάκη

Κριτική στο ματς μπορεί να γίνει ως το 25` και τη (δίκαιη) αποβολή του Σηφάκη, με τον Λεβαδειακό να χάνει ευκαιρίες να προηγηθεί (μοιραίος ο Πουλίδο!), όμως μετά ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα και με ηγέτη τον Τσόρι (δυο γκολ και ασίστ στον Μπενίτες) έφτασε εύκολα στο 4-0, γιορτάζοντας το πρωτάθλημα με νίκη και πλέον πάει για το νταμπλ! Σε δύσκολη θέση παρέμεινε ο Λεβαδειακός στους 37 βαθμούς, έχοντας στη συνέχεια Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Εργοτέλη. Ο Ντομίνγκες έφτασε τον Μήτρογλου στα 13 γκολ, ενώ έχει και 10 ασίστ, σε έναν τίτλο που έχει τη σφραγίδα του Αργεντινού!

Το 10 το καλό!

O Λεβαδειακός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με τον Ρομπέρτο να αποκρούει το σουτ του Μπουσταμάντε στο 6`, με τους Βοιωτούς να έχουν μπει αρκετά καλά. Μάλιστα ο δραστήριος Πουλίδο στο 14` έφτασε δις κοντά στο γκολ, αλλά τη μία ο Σαλίνο και τη δεύτερη ο Μποτία απέτρεψαν το 0-1! Ο Ολυμπιακός δεν είχε βρει ακόμα ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους αντιθέτως να έχουν τρεις τελικές.

Οι γηπεδούχοι είχαν πρόβλημα στην κυκλοφορία, με το "σφιχτό" κέντρο του Μάντζιου να έχει δυσκολέψει τους ερυθρόλευκους, χάρη στην πολύ καλή δουλειά που έκανε ο Πελέ. Όλα λοιπόν κυλούσαν πρίμα για τον Λεβαδειακό, ώσπου στο 25` ο Σηφάκης βγήκε εκτός περιοχής έδιωξε την μπάλα με το χέρι και φυσικά αποβλήθηκε, με τον Στρατηλάτη να παίρνει τη θέση του. Ο Ολυμπιακός παρά τα καλά ανεβάσματα του Ντοσεβί από δεξιά δεν είχε ουσία, ώσπου στο 44` ο Τογκολέζος σε άλλη μια κούρσα βρήκε αυτή τη φορά τον Τσόρι με τον Αργεντινό να μην αστοχεί στην κίνηση για το 1-0!

Ποιον τελειώνει ο Μαρινάκης;

Πάρτυ!

Ο Ολυμπιακός ήλεγχε απόλυτα το ματς στο β` μέρος, με τον Μπενίτες στο 50` να χάνει μια καλή ευκαιρία για το 2-0, αλλά ο Παραγουανός στο 55` με ωραία κεφαλιά από το φάουλ του Τσόρι έκανε το 2-0! Οι ερυθρόλευκοι είχαν βρει ρυθμό και στο 59` ο Ντοσεβί άγγιξε κι αυτός το γκολ πριν αποχωρήσει για να μπει ο Ομάρ κι αμέσως ο Τσόρι έκανε το 3-0 εκμεταλλευόμενος το λάθος του Στρατηλάτη.

Ο κόσμος... γιούχαρε όταν έγινε αλλαγή ο Μπενίτες στο 66` για να μπει ο Μήτρογλου, ενώ μπήκε και ο Φορτούνης. Οι ερυθρόλευκοι κυνήγησαν το γκολ, είχαν ευκαιρίες (75` Εντινγκά, 78` Μήτρογλου), με τον Φορτούνη στο 90+1` από άλλο ένα λάθος της άμυνας να γράφει σε κενή εστία το τελικό 4-0!

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE της αναμέτρησης!

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο (66' Φορτούνης), Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Ντομίνγκες, Ντοσεβί (60' Ελαμπντλεαουί), Μπενίτες (67' Μήτρογλου), Χάρα.
Λεβαδειακός (Μάντζιος): Σηφάκης, Μπουσταμάντε (28' Στρατηλάτης), Μιλιάζες, Πελέ, Πίντερ (80' Τριποτσέρης), Πουλίδο, Τομάς, Ζίτο, Γιακουμάκης, Μαχαίρας (63' Μάγκας), Στάθης.

Γκολ: 44' & 60' Ντομίνγκες, 55' Μπενίτες, 90' Φορτούνης / -
Κάρτες: 31' Μαζουακού / 25' (κόκκινη) Σηφάκης, 38' Τομάς

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags