Facebook Pixel Οι σπουδαίες δηλώσεις Ιτούδη για ΠΑΟ και η... ευχή του!
| 2015-04-23 00:06:00

Οι σπουδαίες δηλώσεις Ιτούδη για ΠΑΟ και η... ευχή του!

Οι σπουδαίες δηλώσεις Ιτούδη για ΠΑΟ και η... ευχή του!

Διαβάστε τι είπε ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ για την «υποδοχή» που είχε από τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά και ποια ευχή του έδωσε για την συνέχεια.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ συνεχάρη την ομάδα του για την πρόκριση στο Final Four ενώ εξήρε τον Παναθηναϊκό και την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα δήλωσε ευγνώμων για όσα έζησε τόσα χρόνια στο Τριφύλλι, ενώ μιλώντας μετά την συνέντευξη Τύπου στη Nova, τόνισε πως αυτό που έζησε ήταν «ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ»...

«Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πρόκριση στο Final Four. Ένας από τους στόχους επετεύχθη. Νομίζω ότι όσον αφορά στο παιχνίδι σήμερα, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη. Αποδείξαμε ότι ακόμη και στα νεκρά μας διαστήματα, χάρη στην άμυνα του Παναθηναϊκού, μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Τα καταφέραμε και κάναμε στο τρίτο δεκάλεπτο ένα σχεδόν ίδιο δεκάλεπτο με το πρώτο και κάπου εκεί, κυριαρχώντας στον αέρα και στην μπάλα, φτάσαμε σε αυτή τη νίκη επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τον Παναθηναϊκό για το χειροκρότημά του και να ευχηθώ καλή συνέχεια για τις εγχώριες διοργανώσεις», ανέφερε.

Για την ετοιμότητα της ομάδας του και το ομαδικό πνεύμα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για όσους θα βρεθούν για πρώτη φορά στο Final Four. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει η μάθηση για εκεί να είναι σε εντατικούς ρυθμούς. Δική μας φιλοσοφία είναι πως σε ένα υγιές σύνολο εκδηλώνουμε τις αρετές μας μπορούμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτό είναι το μπάσκετ. Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε το ταλέντο των αθλητών για να νικήσουμε».

Παράλληλα, στάθηκε στο επίπεδο των play offs. «Το μπάσκετ είναι play offs. Έχουμε δει καταπληκτικά παιχνίδια. Έχω πάει σε οκτώ Final Four και εκεί ο ημιτελικός είναι τελικός. Δεν υπάρχει αύριο. Νομίζω όμως πως ο κόσμος θα ήθελε να έχουμε σειρές play offs».

Τέλος, για την πρώτη του παρουσία ως πρώτος προπονητής είπε: «Μακάρι να περνούσαν και οι δύο ομάδες, αλλά ένας μόνο μπορούσε. Τα συναισθήματά μου δεν κρύφτηκαν. Οι 13 σεζόν στον Παναθηναϊκό, με όλους αυτούς τους τίτλους και το δέσιμο είναι κάτι που μας κάνει περήφανους. Είμαι ευγνώμων που ήμουν σε μια τέτοια ομάδα. Όμως είμαι επίσης υπερήφανος που φτάνω τώρα σε Final Four με την ΤΣΣΚΑ κι έχω την αίσθησητης ευθύνης για το τι θα κάνουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags