Facebook Pixel Εστειλε τον Ναβάρο για διακοπές στην Πάρο
| 2015-04-24 15:14:00

Εστειλε τον Ναβάρο για διακοπές στην Πάρο

Εστειλε τον Ναβάρο για διακοπές στην Πάρο

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Μιχάλη Λεάνη για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα!

Μαδρίτη ονειρευόταν ο Ναβάρο, αλλά εκεί θα ταξιδέψει τελικά ο Ολυμπιακός. Οχι για διακοπές, αλλά για το φάιναλ φορ. Μια χρονιά ξεκουράστηκαν οι ερυθρόλευκοι και ετοιμάζονται να περάσουν τον Μάιο στην Μαδρίτη. Οσο για την Μπαρτσελόνα; Θα είναι τόσο κοντά μα και τόσο μακριά από τη γιορτή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Χουάν Κάρλος και η παρέα του θα βλέπουν από την τηλεόραση και θα προετοιμάζονται για τα ισπανικά πλέι οφ.

 

Απίστευτες στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, χρόνια θα το θυμούνται αυτό το ματς όσοι το παρακολούθησαν. Κι όσοι έκαναν το λάθος και πήγαν βόλτα το βράδυ της Πέμπτης, ας περιμένουν το youtube. Οχι τα χάι λάιτς τα δίλεπτα της Ευρωλίγκα, αλλά ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Και ειδικά το τελευταίο λεπτό.

Εχει κάνει και μεγαλύτερες ανατροπές ο Ολυμπιακός, έχει πάρει κούπα στην Πόλη, έχει γυρίσει από το 18, το -19. Ε, γύρισε και από το -4, την ώρα που όλοι τον είχαν για χαμένο. Το ταξίδι στη Βαρκελώνη για το πέμπτο ματς άρχισαν να σκέφτονται μερικοί, εκτός από τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Πήρε την μπαλίτσα, την έστειλε στο καλάθι, τρίποντο ο Ολυμπιακός. Μείωσε σε 64-65 και γύρισε ολόκληρο το παιχνίδι. Αν δεν έδιναν και 4 βολές στον Ναβάρο, ο Ολυμπιακός θα είχε κερδίσει πιο νωρίς. Από το κάρφωμα του Πρίντεζη, από την καλαθάρα του Σπανούλη. Τελικά το έκανε με τον πιο μαγικό τρόπο. Με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Από τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής. Από τον παίκτη που έχει γράψει σελίδες ιστορίας από την ημέρα που φόρεσε τα ερυθρόλευκα. Τον Γιώργο Πρίντεζη. Με άριστα οργανωμένη επίθεση από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που έβαλε 4 κοντούς και τον Πρίντεζη. Ο Σπανούλης έδωσε στον Σλούκα, ο Σλούκας στον Πρίντεζη. Η αποθέωση της ομαδικότητας από μια αληθινά μεγάλη ΟΜΑΔΑ. Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, είδαμε ό,τι ακριβώς πρεσβεύει ο φετινός Ολυμπιακός του Σφαιρόπουλου… Μια ομάδα που παλεύει, που μάχεται μέχρι τέλους, δεν τα παρατάει ποτέ.

Και αν χρειαστεί έχει και την τύχη μαζί του. Οπως στο προηγούμενο ματς. Γιατί στην προκειμένη περίπτωση δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Τα έκανε όλα μόνος του. Διεκδίκησε μέχρι τέλος ό,τι του αναλογεί. Και δεν είχε καμία βοήθεια… Εκτός από αυτή που του προσέφερε ο Ναβάρο, με την δεύτερη άστοχη βολή του. Η ανακούφιση και ο πανηγυρισμός εκείνη τη στιγμή, ήταν μεγαλύτερες και από καλάθι του Ολυμπιακού. Μαζί με τον Αγιο Γεώργιο, τον Αγιο Βασίλη, τον Αγιο Ιωάννη, τον Αγιο Κωνσταντίνο και τους υπόλοιπους Αγιους, βάλτε και τον Χουάν Κάρλος. Μετά από αυτή τη χαμένη βολή και τον αποκλεισμό, υπάρχει σοβαρή πρόταση. Στείλτε τον Ναβάρο για διακοπές στην Πάρο.

Πηγή: Superbasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags