Facebook Pixel Δεν ζήτησαν καν εισιτήρια
| 2015-04-24 19:45:00

Δεν ζήτησαν καν εισιτήρια

Δεν ζήτησαν καν εισιτήρια

Σήμερα το μεσημέρι, έγιναν τα μέτρα τάξης για το παιχνίδι του Ηρακλή με την ΑΕΚ, στο Καυτανζόγλειο, εκεί όπου αποφασίστηκε οριστικά πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους, αφού δεν ζήτησαν καν εισιτήρια, μετά το «στοπ» Κοντονή.

Οριστικά μόνο με φίλους του Ηρακλή, θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής, με την ΑΕΚ. Οπως αποφασίστηκε στα σημερινά μέτρα τάξης, η πλευρά της Ενωσης, δεν ζήτησε εισιτήρια και ως εκ τούτου δεν θα ανοίξει θύρα για τις ανάγκες των οπαδών της.

Αλλωστε, το τι θα συμβεί είχε φανεί και χθες, μετά το απαγορευτικό που άναψε ο Σταύρος Κοντονής, στην οργανωμένη μετακίνηση. Μάλιστα, η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε αναλυτικά για τις αποφάσεις που πάρθηκαν σχετικά με την Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα με την ΑΕΚ έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο της αθηναϊκής ομάδας ότι δεν αιτούνται εισιτήρια είτε για οργανωμένους, είτε για μεμονωμένους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Από την πλευρά της Αστυνομίας διευκρινίστηκε ότι απαγορεύεται η παρουσία φιλάθλων με διακριτικά της ΑΕΚ γύρω από το γήπεδο, ενώ θα παραμείνει κλειστή η θύρα για τους φιλοξενούμενους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags