Facebook Pixel Σφήνα ΠΑΟΚ στον Αστέρα για Αργεντινό άσο!
| 2015-04-25 22:45:00

Σφήνα ΠΑΟΚ στον Αστέρα για Αργεντινό άσο!

Σφήνα ΠΑΟΚ στον Αστέρα για Αργεντινό άσο!

Ποιον ποδοσφαιριστή που είναι σχεδόν... κλεισμένος στην Τρίπολη, θέλουν να φέρουν στην Τούμπα τη νέα σεζόν; Διαβάστε το παρασκήνιο στον SportDog.

Με γοργούς ρυθμούς «τρέχει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, καθώς οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κλείσουν γρήγορα τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν στο ρόστερ, ειδικά αυτούς που αγωνίζονται ήδη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος έχει συγκεκριμένους στόχους στο μπλοκάκι του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog, το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με έναν παίκτη που όλα έδειχναν ότι θα κατέληγε στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο λόγος για τον Τσάβες του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετά από δύο χρόνια στην Πρωτεύουσα της Ηπείρου, ετοιμάζεται για τη μεταγραφή, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016. Στην Τρίπολη παρακολουθούν τον Αργεντινό άσο εδώ και πολύ καιρό και τον θεωρούν ιδανικό αντικαταστάτη του Ρόλε, η περίπτωση του οποίου είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολη.

Οι Αρκάδες μάλιστα θεωρούν πως έχουν σημαντικό προβάδισμα για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, ωστόσο τα δεδομένα μπορούν να ανατραπούν, αν τελικά ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να κάνει κίνηση. Οι Θεσσαλονικείς άλλωστε έχουν εξαιρετική σχέση με την ομάδα των Ιωαννίνων και δεν θα δυσκολευτούν να πάρουν τον παίκτη, ωστόσο ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν τον θέλουν.

Αν λοιπόν καθυστερήσουν κι άλλο, ο Τσάβες θα χαθεί, αφού ο Αστέρας βιάζεται να τελειώσει την υπόθεση. Μιλάμε για έναν παίκτη που έχει δείξει πως έχει ποιότητα κι ο οποίος φέτος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ, έχοντας 26 συμμετοχές και 7 γκολ.

Απίστευτη επίθεση ΠΑΟΚτσήδων κατά Σαββίδη! Διαβάστε τι γράφουν ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags