Facebook Pixel Απίστευτες γραφικότητες στη Νέα Σμύρνη
| 2015-05-10 21:30:00

Απίστευτες γραφικότητες στη Νέα Σμύρνη

Απίστευτες γραφικότητες στη Νέα Σμύρνη

Η απόλυτη δυσφήμηση του αθλήματος στον αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ.

Αυτά, πάντως, μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Πουθενά αλλού. Και αναφερόμαστε στη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου. Εντάξει, λογικό είναι να θέλουν να κάνουν καθυστερήσεις. Μια κατηγορία έπαιζαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Αλλά αυτό το θέαμα που είδαμε, ειδικά μετά την αποβολή του Τασουλή στο 69ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, αποτελεί την απόλυτη δυσφήμιση του αθλήματος.

Κάθε ένα λεπτό, ένας παίκτης της ομάδας της Νέας Σμύρνης έπεφτε κάτω και ζητούσε ιατρική βοήθεια, ενώ μόνο τερματοφύλακας …τραυματίστηκε τρεις φορές και μάλιστα μόνος του! Με αποτέλεσμα ο διαιτητής την τελευταία φορά να μη δώσει εντολή στο ιατρικό τιμ να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να ζητήσει από τον Ουζουνίδη να σταματήσουν οι παίκτες του να πέφτουν κάτω.

Όταν, μάλιστα, οι γηπεδούχοι αντιλήφθηκαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν άλλες καθυστερήσεις, αφού ήδη ο Σιδηρόπουλος είχε δώσει 10 λεπτά(!) επιπλέον χρόνο, δόθηκε προφανώς εντολή στα ball boys να αρχίσουν να πετάνε τις μπάλες μέσα! Κάποια στιγμή δε, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, το παιχνίδι παιζόταν με τρεις μπάλες! (δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ). Απίστευτες γραφικότητες σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ έδειχνε ξεκάθαρα ότι δεν ήθελε να το χτυπήσει και να ρίξει τον αντίπαλό του στη Football League.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags