Facebook Pixel Επέστρεψε ο Κλάους, αλλά...
| 2015-05-14 21:33:00

Επέστρεψε ο Κλάους, αλλά...

Επέστρεψε ο Κλάους, αλλά...

Ο Γιώργος Γεωργιάδης είδε περισσότερα πρόσωπα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ωστόσο το ιατρικό δελτίο δεν είχε σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και αν μη τι άλλο δεν άλλαξαν άρδην τα δεδομένα ενόψει των πλέι οφ

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, έχοντας επιστρέψει από το Βελιγράδι, όπου βρέθηκε μαζί με τους Βίτορ, Γκολάσα, συμμετείχε και πάλι από σήμερα στο πρόγραμμα της ομάδας, ακολουθώντας βεβαίως ατομικό πρόγραμμα αφού έχει χρόνο μπροστά του για να είναι 100% στη διάθεση του Γεωργιάδη. Το ίδιο ισχύει και για τους Βίτορ, Γκολάσα, που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, μαζί με τους Κωνσταντινίδη και Παπαδόπουλο.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, το όνομα του οποίου υπάρχει εδώ και καιρό στο ιατρικό δελτίο ανέβασε ρυθμούς, αλλά συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις που αφορούσαν την γρήγορη και σωστή μετάβαση από τηνάμυνα στην επίθεση, αλλά και το αντίστροφο.

Αύριο υπάρχει ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που θα επιστρέψουν στο πρόγραμμα προπονήσεων το Σάββατο και θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags