Facebook Pixel Τρελή μεταγραφή για Παπασταθόπουλο!
| 2015-05-20 11:00:00

Τρελή μεταγραφή για Παπασταθόπουλο!

Τρελή μεταγραφή για Παπασταθόπουλο!

Ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ για να συνεχίσει στην καριέρα του σε κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο! Πώς ο Έλληνας αμυντικός θα καταφέρει το μεγάλο deal;

Είναι δεδομένο ότι η Ντόρτμουντ δεν καλύπτει πλέον τις φιλοδοξίες και τα "θέλω" του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Η γερμανική ομάδα έχασε αρκετή από τη δυναμική της, με αποτέλεσμα φέτος να φτάσει στο σημείο να παλεύει για την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα.

Μάλιστα, μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ, τα γερμανικά Μέσα εκτιμούν ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν και αρκετοί σημαντικοί παίκτες, ανάμεσα στους οποίους αναμένεται να είναι και ο Έλληνας αμυντικός.

Ο διεθνής άσος φλέρταρε και τα προηγούμενα χρόνια με τη μεγάλη μεταγραφή, ωστόσο τώρα φαίνεται ότι ευνοούν οι συνθήκες για να φύγει από την Μπορούσια και να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκό σύλλογο τοπ επιπέδου. Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Εδώ έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη του SportDog.

Ο 26χρονος στόπερ είναι από τους αγαπημένους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ και είναι εξαιρετικά πιθανό ο 47χρονος τεχνικός να τον πάρει "πακέτο" στην επόμενη ομάδα του!

Ήδη το όνομα του Κλοπ ακούγεται για μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (γράφτηκε χθες ότι έχει συμφωνήσει ήδη με τη Ρεάλ Μαδρίτης), οπότε αντιλαμβάνεται κανείς ποιο αναμένεται να είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του Παπασταθόπουλου.

Το ότι ο Κλοπ εκτιμάει απεριόριστα τον Έλληνα στόπερ τόσο για τα αγωνιστικά του προσόντα, όσο και για τον χαρακτήρα του, δε χωράει καμία αμφισβήτηση και γι΄ αυτό στην πιάτσα λέγεται με βεβαιότητα ότι όπου συνεχίσει την καριέρα του Γερμανός τεχνικός θα πάρει μαζί του και τον Έλληνα άσο. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια ομάδα σαν τη Ρεάλ, ή τη Μάντσεστερ Σίτι...

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ με Ντεμικέλις ετοιμάζει μεγάλη ελληνική ομάδα! Διαβάστε το ρεπορτάζ ΕΔΩ 


 
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags