Facebook Pixel "Θα πεθάνετε εδώ"!
| 2015-05-20 15:15:00

"Θα πεθάνετε εδώ"!

"Θα πεθάνετε εδώ"!

Απειλές που σοκάρουν ("θα πεθάνετε εδώ"), ρίψεις αντικειμένων, κλωτσιές από σεκιούριτι, εμετικά συνθήματα για παράλυτο φίλαθλο! Διαβάστε τι γράφει το φύλλο αγώνος Άρης-ΑΕΚ. 

Ενδεικτικό της ζούγκλας που επικράτησε στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ (και οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του) είναι το φύλλο αγώνος που βρήκε στη δημοσιότητα. 

Όπως αναφέρουν σε αυτό οι διαιτητές, έγιναν δέκτες απειλών ότι θα πεθάνουν, ενώ ένας εξ αυτών έγινε στόχος σεκιούριτι που επεδίωξε να τον κλωτσήσει.

Πέρα απ΄ αυτά όμως, σημειώνονται και οι ρίψεις αντικειμένων, αλλά και τα υβριστικά συνθήματα -ακόμα και εναντίον του άτυχου οπαδού της Ένωσης, Νίκου Ξηροκώστα!  

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα:

"Ακριβώς μετά το εναρκτήριο τζάμπολ οπαδοί τη Α ομάδας (Άρης), πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου δεκάδες ρολά ταμειακής και ένα κουτάκι μπύρας (γεμάτο). Ο αγώνας διεκόπη για 5 λεπτά μέχρι να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος.

2.19’ πριν τη λήξη της Α’ περιόδου οπαδοί της Α’ ομάδας (Άρης), πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου αναπτήρα- 1.47’ πριν τη λήξη της Α’ περιόδου, οπαδοί της ομάδας Α (Άρης), φώναζαν εν χορώ το σύνθημα «Κάτσε καλά πουτ… γιε» -8’’ πριν τη λήξη της Α’ περιόδου οπαδοί της Α ομάδας (Αρης), πέταξαν εντός του αγωνιστικού χώρου μπουκάλι με νερό.

-2’’ πριν η λήξη της Α περιόδου οπαδοί της Α’ ομάδας (Άρης) φώναζαν «Γαμ… και βία στη διαιτησία», στο ίδιο χρονικό σημείο οι οπαδοί της Α ομάδας (Αρης), που βρίσκονταν στις πολυθρόνες ακριβώς απέναντι στη γραμματεία, μας έφτυσαν, μας απείλησαν, με τη φράση «Θα πεθάνετε εδώ απόψε μ…να».

Ακριβώς μετά τη λήξη της Α’ περιόδου έπεσαν εντός αγωνιστικού χώρου δεκάδες κέρματα, έξι μπουκαλάκια νερό, εκ των οποίων ένα χτύπησε τον Α’ διαιτητή στο στομάχι. Ένα ποτήρι καφέ χτύπησε το Γ διαιτητή στο στήθος. Κατευθυνθήκαμε προς τα αποδυτήρια με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Κατά την έξοδό μας πρόσωπο, που ήταν επιφορτισμένο με τη φύλαξη του διαδρόμου, προσπάθησε να κλωτσήσει τον Α διαιτητή, χωρίς επιτυχία. Κατά την παραμονή μας στα αποδυτήρια ενημερώσαμε τους παράγοντες του Άρη, ότι σε περίπτωση που επαναληφθούν ρίψεις αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου το παιχνίδι θα διακοπεί οριστικά. Έτσι και ξεκίνησε η Β’ περίοδος. 9.39’ πριν τη λήξη της Β’ περιόδου οπαδοί της Α ομάδας (Άρης) φώναζαν εν χορώ το σύνθημα «Άρη γ…α του δικέφαλου τη μάνα».

Με την έναρξη της Δ’ περιόδου οπαδοί της Α’ ομάδα (Αρης) φώναζαν εν χορώ «Είναι πουτ… του Ξηροκώστα η μάνα». Σε αυτό το σημείο έγινε η πρώτη έγγραφη παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. -1,27’ πριν τη λήξη της Δ ‘ περιόδου επαναλήφθηκε το ίδιο σύνθημα από τους ίδιους οπαδούς και έγινε δεύτερη έγγραφη παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα".  

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags