Facebook Pixel Αποκαλύψεις Σισέ!
| 2015-05-20 23:09:00

Αποκαλύψεις Σισέ!

Αποκαλύψεις Σισέ!

Ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο και για τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Τι είπε για τους τραυματισμούς του, αλλά και γιατί τα λόγια του «δείχνουν» πολλά σχετικά με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι αποφασισμένος να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο, παρότι πολλοί τον παροτρύνουν να αποσυρθεί και ήδη έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του.

Σε αυτές τις δηλώσεις του όμως δεν ανέφερε πουθενά τον Παναθηναϊκό, οπότε μάλλον δεν υπάρχει και θέμα...

«Δεν μου αρέσει να μου επιβάλλουν πράγματα και να μου λένε ότι πρέπει να σταματήσω το ποδόσφαιρο, εξαιτίας ενός τραυματισμού. Αυτό πρέπει να εξαρτηθεί από μένα. Συνεχίζω. Αγαπάω πολύ το ποδόσφαιρο. Μόνο εάν τραυματιστώ σοβαρά, θα σταματήσω. Θα ήταν όμορφο να κάνω την έκπληξη και να επανακάμψω, σωστά; Μου λένε όλοι ότι η καριέρα μου έχει τελειώσει. Οι εξετάσεις μου δεν είναι καλές, αλλά, εναπόκειται σε μένα να κρίνω τι συμβαίνει με το σώμα μου. Οπότε δεν θα πέσω χωρίς μάχη», δήλωσε ο Γάλλος σταρ. «Όσο μπορώ να παίζω, να διασκεδάζω, να φέρω την εμπειρία μου για να βοηθάω τους νεότερους, και τους μεγαλύτερους, όλα θα πάνε καλά. Δεν θα με πείραζε να αγωνιστώ σε μία μικρή ομάδα της Γαλλίας. Αντίθετα, στην Οσέρ, θα ήταν πολύ καλά. Μία όμορφη προοπτική. Αλλά δεν ξέρω αν θα με ήθελαν».

Πάντως επιλογές έχει αρκετές. «Οι ομάδες με σκέφτονται ακόμα. Έχω λάβει προτάσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Από την Ινδία, επίσης. Έχω δύο-τρεις κρούσεις από την Πολωνία και μερικές άλλες, περίεργες επαφές, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ήταν μία καλή επιλογή», τόνισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags