Facebook Pixel «Υποταγή» στην Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-05-21 00:22:00

«Υποταγή» στην Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Υποταγή» στην Γιουβέντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έστω και αν χρειάστηκε την παράταση, η Γιουβέντους πήρε και το Κύπελλο Ιταλίας με 2-1 κόντρα στην Λάτσιο και πανηγύρισε το νταμπλ αποδεικνύοντας πως είναι το απόλυτο «αφεντικό». Επόμενος στόχος η μεγάλη κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ.
 

Τρομερή ήταν (και είναι) η φετινή σεζόν της Γιουβέντους, καθώς με το 2-1 στον τελικό στην παράταση κόντρα στην Λάτσιο, πήρε και το Κύπελλο Ιταλίας μετά το πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε την τέλεια χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Φυσικά, η σεζόν ακόμα δεν έχει τελειώσει η «Μεγάλη Κυρία», καθώς επόμενος στόχος της είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Το παιχνίδι πάντως στον τελικό του Κυπέλλου δεν ξεκίνησε καλά για την Γιούβε, καθώς η Λάτσιο έκανε το 0-1 με τον Ράντου μόλις στο 4ο λεπτό, όμως ο Κιελίνι ισοφάρισε σε 1-1 μόλις στο 11ο λεπτό. Από εκεί και πέρα υπήρχαν φάσεις και από τους δύο, όμως όχι γκολ και έτσι οδηγηθήκαμε στην παράταση. Εκεί η Λάτσιο ξεκίνησε εντυπωσιακά, είχε διπλό δοκάρι σε σουτ του Τζόρτζεβιτς (χτύπησε στο δεξί και στο αριστερό), όμως ο Μάτρι έκανε το 2-1 στο 97' και χάρισε άλλη μία κούπα στη «Μεγάλη Κυρία».

Ιδού τα γκολ:

 


Η απίστευτη ευκαιρία της Λάτσιο στην παράταση:
 

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Στοράρι, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ (115’ Παντόιν), Εβρά, Πίρλο, Βιδάλ, Πογκμπά (78’ Περέιρα), Τέβες, Γιορέντε (84’ Μάτρι)

Λάτσιο (Πιόλι): Μπερίσα, Μπάστα, Ράντου (71’ Μαουρίτσιο), Χεντιλέτι, Ντε Φράι (106’ Κεϊτά), Καντρέβα, Λούλιτς, Παρόλο, Αντερσον, Κατάλντι, Κλόζε (82’ Τζόρτζεβιτς).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags