Facebook Pixel Η απάντηση Γεωργιάδη για την επίσκεψη Σαββίδη στον πάγκο
| 2015-05-24 21:43:00

Η απάντηση Γεωργιάδη για την επίσκεψη Σαββίδη στον πάγκο

Η απάντηση Γεωργιάδη για την επίσκεψη Σαββίδη στον πάγκο

Διαβάστε τι είπε ο κόουτς του ΠΑΟΚ μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για την επίσκεψη του Σαββίδη κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ χαρακτήρισε άδικο το 0-0.


Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ...
Για το παιχνίδι: "Θεωρώ πολύ άδικο το αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να πεις και πολλά, μετά αό αυτό το ματς. Θέλει και λίγο τύχη, είχαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε δοκάρια. Έχουμε προβλήματα, βλέπετε ότι ζητάμε από τα παιδιά της Κ20 να είναι ουσιαστικοί και να μας βοηθήσουν. Με αυτούς που έχουμε, με αυτούς θα συνεχίσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλει ηρεμία για να πετύχεις ένα γκολ. Κάνουμε τόσες φάσεις. Και στον Ατρόμητο κάναμε τόσες ευκαιρίες, Η ομάδα έχει πίεση, αυτό είναι αλήθεια. Θέλει ηρεμία. Στον αγώνα του με την Τρίπολη ο Παναθηναϊκός έκανε τόσο λίγα πράγματα για να κερδίσει 4-0. Εμείς κάναμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε γκολ".

Για την τύχη που λείπει ή την ικανότητα: "Μέχρι ένα σημείο ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο αποτελεσματική ομάδδα στην Ελλάδα, με ένα γκολ στις τρεις προσπάθειες. Αυτά τα πλασέ, το σουτ στο δοκάρι, αυτό με τον Πόζογλου, τι να πως Είναι και ικανότητα. Αυτούς όμως έχουμε και αυτούς εμπιστευομαστε. Είμαστε μακριά από το γκολ".

Για τις πολλές τελικές και τα λίγκα γκολ: "Ο Μακ ήταν μόνος και έκανε το πλασέ έξω. Αυτό συμβαίνει. Κάθε ποδοσφαιριστής που μένει μακριά από το γκολ πολύ καιρό, η αυτοπεποίθησή του μειώνεται. Δεν μπορώ να σταθώ σε αυτά".

Για την παρουσία του ΙΒάν Σαββίδη δίπλα στον πάγκο στη διάρκεια του αγώνα: ¨Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για αυτό".

Για την προσπάθεια της ομάδας: "Δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε ακόμη 4 παιχνίδια. Θέλω να σταθώ στην εικόνα που βγάζει η ομάδα, για την εποχή είναι καλή, κάνει ευκαιρίες, ο κοσμος όταν βλέπει μία ομάδα να προσπαθεί. Το είπα και στους παίκτες ότι ο κόσμος βοηθά μόνο όταν βλέπει μία ομάδα να προσπαθεί".

Για Βίτορ και Αθανασιάδη: "Δεν γνωρίζω αν προλάβουν την Τετάρτη. Το ρίσκαραν τα παιδιά, γιατί ήθελαν πολύ να παίξουν με τον Ατρόμητο, ένιωθαν καλά, αλλά βάρυναν τα πόδια τους και δεν ξέρω πως θα είναι έτοιμοι την Τετάρτη. Και ο Παπαδόπουλος που γύρισε από τραυματισμό ήταν βαρύς. Θα είναι έτοιμος πιστεύω την Τετάρτη, αλλά δεν βλέπω να επιστρέφει άλλος παίκτης".

Για την αλλαγή του Μακ: "Ζήτησε να βγει γιατί είχε ενοχλήσεις. Ελπίζω να είναι καλά για την Τετάρτη".

Για την επιστροφή Γκαρσία: "Είναι μεγάλη προσωπικότητα και είναι χαρά μας που θα είναι μαζί μας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags