Facebook Pixel Τι καιρό θα κάνει σήμερα
| 2015-05-26 08:15:00

Τι καιρό θα κάνει σήμερα

Τι καιρό θα κάνει σήμερα

Δείτε την πρόγνωση για όλη τη χώρα. 

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις μεσημεριανές ώρες και από τα νότια θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές ή καταιγίδες, στην Πελοπόννησο, στο Νότιο Ιόνιο, στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και αργότερα στη Στερεά, στην Εύβοια και στο Ανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 26 Μαΐου 2015. Τις θερμές ώρες της ημέρας όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε ορεινά τμήματα της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 26 στην Ήπειρο, από 12 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 26 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές και πιθανόν το βράδυ σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν με πιθανότητα όμβρων στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags