Facebook Pixel Για Εσιέν στο αεροδρόμιο και ο... Κοντονής!
| 2015-05-31 12:50:00

Για Εσιέν στο αεροδρόμιο και ο... Κοντονής!

Για Εσιέν στο αεροδρόμιο και ο... Κοντονής!

Θα κάνει έλεγχο, λέει, ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος στις ποδοσφαιρικές και μπασκετικές εταιρείες. Τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ. Λόγια.

Οι υπουργοί δεν κάνουν έλεγχο στα λεφτά του δημοσίου που με δική τους υπογραφή πάνε στις αθλητικές ομοσπονδίας.

Της κάθαρσης, της εξυγίανσης, της διαφάνειας κι άλλα τέτοια είναι ο Κοντονής Σταύρος. Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα ένοιωθα πολιτικά νεκρός, ένα σκέτο τίποτα διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα ότι ο Παναθηναϊκός έκλεισε τη μεταγραφή του πανάκριβου για το ταμείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκού Γκανέζου ποδοσφαιριστή.

Επειδή, λοιπόν, ο Κοντονής Σταύρος κάνει το κορόιδο, επειδή δεν έχει πάρει μυρωδιά ποιος είναι ο ρόλος του, του προτείνω να πάει τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο, όπου αναμένεται ο 32χρονος ποδοσφαριστής. Στο φινάλε, σε τι διαφέρει, επί της ουσίας, από έναν οπαδό της εξέδρας ο υφυπουργός, όταν κι αυτός, όπως κάθε βάζελος δεν χολοσκάει που η ομάδα του χρωστάει.

Δεν λέω ότι ο Κοντονής είναι βάζελος. Ας είναι. Ας μην είναι. Λέω ότι δεν δείχνει καμμία κυβερνητική αντίδραση, καμμία κρατική ευαισθησία που μια ΠΑΕ, στην περίπτωσή μας ο Παναθηναϊκός, κάνει μια μεταγραφή έξω από τις δυνατότητές της.

Να το πω αλλοιώς. Εκτίθεται διεθνώς η Ελλάδα όταν μια ΠΑΕ, είτε είναι Παναθηναϊκός, είτε ΠΑΣ Γιάννινα, δεν παίρνει αδειοδότηση. Το ίδιο αν πρώην ποδοσφαιριστές ΠΑΕ που κάνουν «προκλητική» μεταγραφή καταφεύγουν στα διεθνή όργανα για να πάρουν τα χρωστούμενά τους.

Μαϊμού υπουργός είναι ο Κοντονής Σταύρος. Μόνον για λόγια.

ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον Παναθηναικό, καταγράφει για πρώτη φορά ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags