Facebook Pixel Συγκινητικές δηλώσεις Σίλντενφελντ!
| 2015-06-05 11:22:00

Συγκινητικές δηλώσεις Σίλντενφελντ!

Συγκινητικές δηλώσεις Σίλντενφελντ!

Διαβάστε τι είπε ο Κροάτης για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, τους "πράσινους οπαδούς" και το ενδεχόμενο να επιστρέψει!

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα "Πράσινη", εμφανίστηκε στεναχωρημένος που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, στάθηκε στην πίστη που έχει ότι οι "πράσινοι" θα καταφέρουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αποθέωσε τους φίλους της ομάδας, ενώ αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει σε αυτήν ακόμα και ως οπαδός!

Αρχικά, ο Σίλντενφελντ έκανε απολογισμό για τα όσα έζησε δύο σεζόν στον Παναθηναϊκό και μίλησε επίσης για το μέλλον των "πράσινων":
«Έζησα δύο υπέροχα χρόνια στον Παναθηναϊκό. Απ’ όλες τις απόψεις. Αγωνιστικά καταφέραμε και κερδίσαμε έστω έναν τίτλο, το Κύπελλο Ελλάδας πέρυσι. Ήταν κάτι πολύ όμορφο, που κανείς δεν περίμενε όταν ξεκινούσε η σεζόν. Σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι στις άλλες δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, πετύχαμε κάποιες τρομερές νίκες, όπως το 3-0 μέσα στο Φάληρο ή το 4-1 στον τελικό του Κυπέλλου και εκπληρώσαμε τους βασικούς στόχους που είχαν τεθεί. Εγώ προσωπικά βέβαια είμαι λίγο στενοχωρημένος που δεν καταφέραμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα που αφήνω πίσω μου. Θα το καταφέρει. Θα τους βάλω και ‘γω λίγο παραπάνω πίεση για να το κάνουν (σ.σ. γελάει). Τους πιστεύω. Το ξέρουν, τους το είπα πριν φύγω. Θα πάρουν το πρωτάθλημα. Το αξίζουν… το αξίζαμε…».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει με κολακευτικά λόγια και για τον κόσμος της ομάδας: «Οι φίλαθλοι μας ήταν φανταστικοί. Από τους πιο τρελούς και φανατικούς που έζησα., όπου και αν έπαιξα. Το μόνο που έχω να τους πω είναι να συνεχίσουν έτσι. Αυτοί οδηγούν την ομάδα στα δύσκολα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί αγώνες που αν δεν τους είχαμε στο πλευρό μας, δεν θα τα καταφέρναμε. Πάρα πολλά μηνύματα αγάπης και στήριξης όλο αυτό το διάστημα που έγινε γνωστό πως θα φύγω. Σημαίνει πως έκανα καλά τη δουλειά μου και έτσι νιώθω και εγώ».

Καταλήγοντας, έδωσε την υπόσχεση του: «Είμαι στενοχωρημένος που φεύγω, γιατί πέρασα φανταστικά, δύο χρόνια εδώ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Ίσως γυρίσω κάποια στιγμή, ίσως όχι. Αλλά δεδομένα θα επιστρέψω έστω και ως… τουρίστας. Ίσως και μέσα εδώ στη Λεωφόρο ως οπαδός. Το σίγουρο είναι πως θα με ξαναδείτε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags