Facebook Pixel Ταμείο με Κόπα Αμέρικα!
| 2015-06-11 15:56:00

Ταμείο με Κόπα Αμέρικα!

Ταμείο με Κόπα Αμέρικα!

Αναλύσεις και εκτιμήσεις για το σημερινό κουπόνι.

134. ΜΟΛΔΑΒΙΑ U21 - ΜΑΛΤΑ U21

Η Μολδαβία δεν τα πήγε καλά στο τουρνούα «Βαλερί Λομπανόφσκι» χάνοντας τόσο από την Ουκρανία (5-0), όσο και από την Ελλάδα (2-0). Μετράει τρεις σερί ήττες αν συνυπολογίσουμε κι αυτή από το Βέλγιο στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου. Ωστόσο με την αδύναμη Μάλτα έχει την ευκαιρία να… έρθει στα ίσα της. Η Μάλτα κάνει πρεμιέρα για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πολωνίας (2017). Φυσικά, δεν έχει βλέψεις για πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο θέλει να δυσκολέψει όσο μπορεί τους αντιπάλους της. Τελευταία φορά που κατάφερε να επικρατήσει ήταν κόντρα στη Λιθουανία το 2011! Πάνε 4 χρόνια από τότε και μετράει 0-1-14 με τέρματα 8-53.

135. ΧΑΝΤΙΝΓΚΕ - ΝΙΚΕΠΙΝΓΚΣ

Η Χάντινγκε έμεινε όρθια, εκτός έδρας, απέναντι στην Μπράγκε και κράτησε για πρώτη φορά το μηδέν (0-0). Μετά από έξι ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, πήρε τέσσερις βαθμούς στις τρεις τελευταίες. Ανοιχτά, συνήθως, τα παιχνίδια της, σε τρία ματς εντός έχουν μπει 16 γκολ. Η Νίκεπινγκς επέστρεψε στις επιτυχίες κάμπτοντας, εντός έδρας, την αντίσταση της Μοτάλα (2-1). Παραμένει αήττητη από την πρεμιέρα, δηλαδή, εδώ και οκτώ αγωνιστικές, αλλά έχει πέντε ισοπαλίες με συνέπεια να βρίσκεται μόλις στη μέση της κατάταξης. Έχει δεχθεί γκολ και στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της. Τιμωρημένος ο Σάντσεζ (αμυντικός, 7/0)

136. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΧΙΡΟΝΑ

Η Σαραγόσα λίγο έλειψε να «αυτοκτονήσει», καθώς στο φινάλε της κανονικής περιόδου είχε μόλις 1 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 5 παιχνίδια. Ουσιαστικά οφείλει την παρουσία της στα πλέι οφ ανόδου εδώ στη μαχητική Αλκορκόν, η οποία «έκοψε» βαθμούς από την Πονφεραντίνα. Εξέτισε ο Φερνάντεθ (αμυντικός, 36/1), δύσκολα ο Μπόρχα Μπαστόν (φορ, 38/23). Η Χιρόνα έχασε μέσα από τα χέρια της την απευθείας άνοδο στην Πριμέρα, κάτι που πετύχαινε για πρώτη στην ιστορία της. Λύγισε από το άγχος, σοκαρισμένοι άπαντες στο «στρατόπεδό» της από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λούγκο στην αυλαία του πρωταθλήματος. Ωστόσο προέρχεται από αήττητο σερί 9 αγώνων (7-2-0). Επανέρχονται οι αμυντικοί Κάρλες Μας (10/1), Ρίκι (39/4).

137. ΙΣΛΑΝΔΙΑ U21 - ΠΓΔΜ U21

Η Ισλανδία είναι μια ομάδα, η οποία στηρίζει πολύ μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού της στη δύναμη, στο ψηλό παιχνίδι και φυσικά στις στημένες φάσεις. Το μεγαλύτερο μέρος της αποστολής αποτελείται από παίκτες που παίζουν στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά και έξι που αγωνίζονται σε Νορβηγία και Δανία. Δύσκολος όμιλος, κρίσιμο και καθοριστικό το πρώτο ματς. Τα Σκόπια θα παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχουν, αναμφίβολα, το υλικό για κάνουν κάτι τέτοιο. Η πρεμιέρα στην Ισλανδία ωστόσο, είναι επικίνδυνη. Σημαντικές απουσίες αυτές του τερματοφύλακα Ίλιεφ που ανήκει στην Άρσεναλ και του επιθετικού του ΑΠΟΕΛ, Νάφιου.

138. ΙΣΠΑΝΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Η Ισπανία βρίσκεται σε διαδικασία ανασυγκρότησης μετά την αποτυχία του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Βραζιλίας το περασμένο καλοκαίρι. Στα προκριματικά του Euro 2016 ωστόσο, έχει εύκολο έργο. Η Λευκορωσία, εκτός έδρας, θα είναι ο αντίπαλός της την ερχόμενη Κυριακή. Εκτός αποστολής έμεινε λόγω τραυματισμού ο χαφ της Μπαρτσελόνα, Ινιέστα. Η Κόστα Ρίκα έχει, ήδη, ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Gold Cup, που αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση των εθνικών ομάδων της ζώνης Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής και διεξάγεται τον άλλο μήνα. Τραυματίστηκε και δεν υπολογίζεται ο χαφ της γαλλικής Εβιάν, Τεχέδα. Το επόμενο φιλικό της είναι προγραμματισμένο για τις 27/6.

139. ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Η Γερμανία είναι μία από τις δυνατότερες ομάδες στον κόσμο, από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και το έδειξε στο πρώτο παιχνίδι της κάνοντας περίπατο κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, την οποία διέσυρε με το εντυπωσιακό 10-0! Το έργο της τώρα είναι δυσκολότερο, όμως, έχει και πάλι το προβάδισμα. Αμφίβολη η συμμετοχή της Λόιπολτζ (μ). Η Νορβηγία νίκησε εύκολα (4-0) την Ταϊλάνδη. Λογικά θα πάρει την πρόκριση μαζί με την πανίσχυρη Γερμανία. Θα τα δώσει όλα για τη νίκη, αν και η αποστολή της είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχει απουσίες.

140. ΚΙΝΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Η Κίνα αποδείχτηκε πολύ «σκληρό καρύδι» για τον Καναδά, αλλά στάθηκε άτυχη, καθώς γνώρισε την ήττα (1-0) στις καθυστερήσεις. Πολύ μαχητική, είναι βέβαιο ότι θα τα δώσει όλα απέναντι στην Ολλανδία και πιθανότατα θα τη δυσκολέψει. Αμφίβολη η συμμετοχή της Γουάνγκ Λίσι (ε). Η Ολλανδία έκανε το καθήκον της απέναντι στη Νέα Ζηλανδία, πήρε τη νίκη (1-0) κι ελπίζει ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Είναι ανώτερη της Κίνας και αν παίξει ανάλογα με τις δυνατότητές της, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα. Χωρίς απουσίες.

141. ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΤΑΪΛΑΝΔΗ

Η Ακτή Ελεφαντοστού διασύρθηκε από την Γερμανία γνωρίζοντας την συντριβή με 10-0 στο παρθενικό της παιχνίδι σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα προσπαθήσει ν’ ανασυνταχθεί, έχει σαφώς ευκολότερο αντίπαλο και στοχεύει στο πρώτο της θετικό αποτέλεσμα. Αμφίβολη η συμμετοχή της Κπάχο (α). Η Ταϊλάνδη ηττήθηκε (4-0) από τη Νορβηγία, σ’ ένα παιχνίδι, στο οποίο φάνηκαν οι αδυναμίες της. Πιο εύκολο το έργο της τώρα, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα της αντιπάλου, τα προγνωστικά πάντως δεν είναι ούτε τώρα υπέρ της.

142. ΧΙΛΗ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Η Χιλή είναι η διοργανώτρια του Κόπα Αμέρικα, διαθέτει εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών και ευελπιστεί στην παρθενική κατάκτησή του. Καθυστερημένα ενσωματώθηκαν στην αποστολή οι βασικοί Μπράβο (γκολκίπερ), Βιδάλ (χαφ), που είχαν υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους. Άτυχοι στάθηκαν οι Καρμόνα (χαφ της Αταλάντα), Πους (φορ της Ουρακάν), που τραυματίστηκαν κι έμειναν εκτός. Σε επίπεδο Κόπα Αμέρικα η παράδοση είναι 11-1-1 υπέρ των Χιλιανών! Ο Ισημερινός πήρε άριστα στην πρόβα τζενεράλε με τον Παναμά και πάει με βλέψεις για μακρά πορεία στο Κόπα Αμέρικα. Από τον Ιανουάριο πορεύεται με ομοσπονδιακό τον Κιντέρος. Σημαντικές οι απώλειες των τραυματιών Βαλέντσια (μπακ-χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Καϊσέδο (φορ της Εσπανιόλ). Έχει μόλις 5 νίκες σε 34 επίσημες αναμετρήσεις με τη Χιλή (8 ισοπαλίες, 21 ήττες).

143. ΚΑΝΑΔΑΣ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Ο Καναδάς νίκησε δύσκολα (1-0) την Κίνα σκοράροντας στις καθυστερήσεις. Έχει πάλι τον πρώτο λόγο, αυτήν τη φορά ελπίζει ότι θα έχει λιγότερο άγχος, ενώ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Η Νέα Ζηλανδία προσπάθησε για το καλύτερο απέναντι στην Ολλανδία, αλλά δεν τα κατάφερε χάνοντας με 1-0. Τώρα έχει και πάλι δύσκολο, αν όχι δυσκολότερο έργο κόντρα στον γηπεδούχο Καναδά, θα παλέψει, αλλά θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν για να φτάσει στην επιτυχία.

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags