Facebook Pixel "Μου έχουν φορτώσει πολλά, αλλά ο Θεός είναι ψηλά και βλέπει..."
| 2015-06-11 18:53:00

"Μου έχουν φορτώσει πολλά, αλλά ο Θεός είναι ψηλά και βλέπει..."

"Μου έχουν φορτώσει πολλά, αλλά ο Θεός είναι ψηλά και βλέπει..."

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Παύλος Μυροφορίδης και μίλησε για την αποχώρηση του από τον Ηρακλή, με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του "Γηραιού" να μιλάει μεταξύ άλλων για έλλειψη χημείας...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Στις 30/06 λήγει η συνεργασία μου με τον Ηρακλή. Πρέπει να υπάρχει χημεία όπως υπήρχε φέτος στην ομάδα και έφτασε ψηλά. Πρέπει να υπάρχει χημεία και στο δικό μου κομμάτι. Υπάρχουν κάποια πράγματα που κάποιος άνθρωπος αν δεν μπορεί να καταλάβει δεν είναι κακό. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι και κάποιοι πιστεύουν πως δεν έχω προσφέρει. Μου έχουν φορτώσει πολλά αλλά ο Θεός είναι ψηλά και βλέπει. Η πορεία μου έχει δείξει πως από όλες τις ομάδες από τις οποίες πέρασα υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπάνε».

Για το γεγονός πως του καταλογίζουν ευθύνες για τον Μπέζα:

«Ο κ. Μπέζας έκανε το δικό του κομμάτι δουλειάς και εγώ έκανα το δικό μου. Αν αυτό δεν μπορεί να αξιολογηθεί από αυτόν που πληρώνει δεν φταίει κανείς».

Για την θετική άποψη που έχουν οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του Ηρακλή για το πρόσωπο του:

«Αν ήταν ο κ. Παπαθανασάκης εδώ όλο τον χρόνο θα είχε και αυτός την ίδια άποψη. Εγώ είμαι λίγο ωμός σαν άνθρωπος και δεν έχω μέσα μου την πολιτική. Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να λειτουργώ με δύο σκέψεις».

Για το γεγονός πως παλαιότερα είχε δηλώσει πως δεν είχε συναντηθεί ποτέ με τον Παπαθανασάκη:

«Δεν ξέρω τι έγινε πριν από 5-6 μήνες. Εγώ ένιωσα πως δεν υπήρχα για τον πρόεδρο αλλά αυτό δεν το άφησα να φανεί ποτέ. Οι θέσεις μου πάντα για τον πρόεδρο ήταν υπερασπιστικές. Εγώ δεν θα κατηγορήσω κανέναν γιατί δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι. Δουλεύουμε, αξιολογούμαστε και προχωράμε».

Για τα όσα του καταλογίζουν για το παιχνίδι με την Λάρισα:

«Το μόνο που έχουν να πούνε για εμένα είναι το παιχνίδι με την Λάρισα. Ο καθένας βγαίνει και λέει μια… βλακεία. Δεν μπορεί να πέφτει λάσπη σε έναν επαγγελματία που έχει κάνει την δουλειά του όλο τον χρόνο και το μόνο που μένει να είναι το παιχνίδι με την Λάρισα. Ο Περόνε εκτελεί το πέναλτι με αυτόν τον τρόπο πολλές φορές. Δεν υπάρχει λογική να γίνει έτσι μια πονηριά. Μάλλον κάποιοι κατέβηκαν από… το φεγγάρι και δεν βλέπουν πως γίνονται οι πονηριές. Για να τα λέει όλα αυτά κάποιος είναι τυφλός ή και πονηρός. Το ότι ο Μυροφορίδης δεν θα είναι στην επόμενη μέρα στον Ηρακλή δεν είναι κάτι για τον Ηρακλή ούτε για τον Μυροφορίδη. Πόνεσα μέσα στην ομάδα και είναι αλήθεια το ότι δεν μου καταλογίζονται κάποια πράγματα αλλά δεν είμαι ικανός να δικάσω κανέναν. Κανένας δεν είναι αναντικατάστατος».

Για το αν μίλησε με τον Παναθανασάκη για την αποχώρηση του από την ομάδα:

«Όχι δεν μιλήσαμε. Ο πρόεδρος κάνει την δουλειά του και καλά κάνει. Ο κ. Παπαθανασάκης ήρθε στον Ηρακλή, διοικούσε την ομάδα από τον Καναδά όταν δεν υπήρχε τίποτα και δεν μπορώ να τα μειώσω εγώ αυτά. Δεν ξέρω πως του περάσανε κάποια πράγματα και δεν με ενδιαφέρει. Εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου και νιώθω πως με σεβάστηκαν αυτοί που ήθελαν».

Για το αν θέλει να μείνει στον Ηρακλή:

«Τώρα όχι δεν θέλω να μείνω. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με την συνεργασία και δεν μπορεί να πάει κανείς μόνος του. Εγώ και ο Νίκος θέλαμε να προστατέψουμε τον Παπαθανασάκη. Πιστεύω πως αν μείνει ο πρόεδρος εδώ θα κάνει την σωστή αξιολόγηση. Εγώ δεν είμαι αφελής για να κάνω κριτική σε έναν άνθρωπο που με τάισε».

Για το πώς πρέπει να οργανωθεί ο Ηρακλής ενόψει της νέας χρονιάς:

«Ο Ηρακλής πρέπει να δουλέψει με ηρεμία. Όποτε δουλέψαμε ήρεμα τα αποτελέσματα φάνηκαν. Δεν πρέπει να μπούνε ταμπέλες και να λέμε πως πάμε για Ευρώπη. Φέτος, ο στόχος μας ήταν να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα και αυτό βγήκε στο τέλος. Αν δουλέψει η ομάδα ήρεμη θα είναι αξιόλογη και θα κάνει πολλές… κηδείες. Χρειάζεται να γίνουν το πολύ πέντε μεταγραφές. Ίσως να είναι καλό για κάποια πιτσιρίκια που δεν έπαιξαν να φύγουν αλλά δεν μπορεί να φύγουν πρωτοκλασάτα ονόματα».

Για τον Ρουγκάλα:

«Δεν πρέπει να το κουνήσει από εδώ ποτέ. Έχει τα προσόντα που χρειάζεται για να μείνει στην ομάδα. Το καλοκαίρι ήρθαμε και βρήκαμε έναν κορμό και πάνω σε αυτά τα παιδιά κάναμε τα απλά πράγματα του ποδοσφαίρου».

Για τον Πορτουλίδη:

«Ο Πορτουλίδης είναι ένας τεράστιος αρχηγός. Έχει μια τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα και κατάλαβαν όλοι μέσα στα αποδυτήρια που ήρθαν. Ο Ηρακλής έχει πολύ βαριά φανέλα και αν δεν την φορέσεις σωστά μπορεί να σε πνίξει».

Για το τι θα πει στον Παπαθανασάκη αν του μιλήσει:

«Θα του πω να είναι καλά, να έχει υγεία και να συνεχίσει το έργο του στον Ηρακλή».

Για το αν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα:

«Ακόμα δεν έχω κλείσει πουθενά. Αν είχα κλείσει κάπου θα το έλεγα».

Για το αν είχε πρόταση από ομάδα της Σούπερ Λιγκ:

«Είναι αλήθεια πως είχα πρόταση από ομάδα της Σούπερ Λιγκ».

Για τον κόσμο του Ηρακλή:

«Τον κόσμο του Ηρακλή τον έχω πολύ ψηλά στο μυαλό μου. Δεν πούλησα ποτέ… «οπαδιλίκι». Ο κόσμος άφησε στην ομάδα τον χρόνο για να τα καταφέρει και πρέπει να νιώθουν πραγματικά περήφανοι. Το φετινό ήταν μια από τις πιο τίμιες ανόδου στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αυτό πρέπει να γεμίζει με περηφάνεια τους πάντες».

Για το τι θα πάρει φεύγοντας από τον Ηρακλή:

«Θα πάρω μια φωτογραφία από τους παίκτες μου μια φωτογραφία από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι πολύ χαρακτηριστική. Φαίνεται στους παίκτες του Ηρακλή πως μπαίνουν για να παίξουν ποδόσφαιρο και είναι μια μαγική στιγμή. Από αυτή την εικόνα φαίνεται η πορεία της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags