Facebook Pixel Μήπως γι' αυτό χάλασε του Μάντζιου στον Πλατανιά;
| 2015-06-11 23:30:00

Μήπως γι' αυτό χάλασε του Μάντζιου στον Πλατανιά;

Μήπως γι' αυτό χάλασε του Μάντζιου στον Πλατανιά;

Τη στιγμή που ο Έλληνας φορ ισχυρίζεται πως δεν πήγε στην Κρήτη για να υπογράψει στον Πλατανιά λόγω του γάμου του, φήμες αναφέρουν ότι φλερτάρει με μεγάλη ελληνική ομάδα!

Ο Ηρακλής επέστρεψε μετά από χρόνια στη Σούπερ Λιγκ και στόχος όλων στο σύλλογο είναι η ομάδα τη νέα σεζόν να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη κατηγορία.

Φυσικά δε θα είναι εύκολο κόντρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ που θα έχουν τεράστιο μπάτζετ σε σχέση με τον Γηραιό, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν κυνηγώντας "έξυπνες" μεταγραφές.

Αυτό φαίνεται, άλλωστε, ξεκάθαρα από τις πρώτες κινήσεις της διοίκησης του Ηρακλή, καθώς ήδη έχουν μιλήσει με τον Κλέιτον, κοίταξαν την περίπτωση του Φάνη Γκέκα όπως σας αποκάλυψε ο SportDogενώ φαίνεται πως εσχάτως υπάρχει "φλερτ" και με τον Βαγγέλη Μάντζιο που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.


Ο έμπειρος επιθετικός είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή (μάλιστα οι δύο πλευρές αντάλλαξαν και επικές ανακοινώσειςκαι πλέον "ψάχνεται" για αλλού. Στόχος του είναι να παραμείνει στην Ελλάδα, εκτός και αν βρεθεί κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό και, όπως λέγεται, μεγάλη του επιθυμία είναι να πάει στον Ηρακλη!

Ο Μάντζιος έχει "ψηθεί" πολύ με το πρότζεκτ του Γηραιού, ωστόσο η περίπτωσή του είναι δύσκολη, καθώς ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος έχει ακόμα αρκετές αμφιβολίες για τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Υπάρχουν, πάντως, άνθρωποι που προσπαθούν να ...βοηθήσουν για να προχωρήσει το θέμα! Να δούμε αν θα τα καταφέρουν... 

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags