Facebook Pixel Μπράβο ρε Πρίντεζη!
| 2015-06-14 22:59:00

Μπράβο ρε Πρίντεζη!

Μπράβο ρε Πρίντεζη!

Τέτοιες δηλώσεις θέλουμε να ακούμε στα ελληνικά γήπεδα!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε εύκολα το φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Πρίντεζη να είναι από τους καλύτερους παίκτες των Πειραιωτών.

Ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε ότι οι "ερυθρόλευκοι" άξιζαν πέρα για πέρα τον φετινό τίτλο, ενώ χαρακτήρισε "αξιοσέβαστο αντίπαλο" τον Παναθηναϊκό, μια δήλωση που μπορεί να θεωρείται αυτονόητη, αλλά δεν ακούμε συχνά σε αγώνες ανάμεσα στους δύο αιώνιους.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Από την αρχή της σεζόν βασικός μας στόχος ήταν το πρωτάθλημα γιατί μας έλειπε πολύ. Ασχέτως αν ξεκινήσαμε άσχημα στη σεζόν, άλλαξαν πολλά, δουλέψαμε και θεωρώ ότι κατακτήσαμε δίκαια το πρωτάθλημα. Το αξίζαμε", είπε αρχικά ο Πρίντεζης στη μικτή ζώνη, λίγα λεπτά μετά από την απονομή στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια προσέθεσε: Παναθηναϊκός είναι ένας αξιοσέβαστος αντίπαλος. Κάθε χρόνο οι τελικοί είναι δύσκολοι. Εγώ θέλω να λέω για την ομάδα μου, είχαμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και γι' αυτό πήραμε το πρωτάθλημα".

Ο Γιώργος Πρίντεζης ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Για να πετύχεις το στόχο σου χρειάζονται πολλά πράγματα. Να μπουν τα σουτ, να πάρεις τα ριμπάουντ... Εμείς γενικά παίξαμε καταπληκτική άμυνα και καταφέραμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι παρά το 2-0. Δεν επαναπαυτήκαμε".

***Επικό σύνθημα στο ΣΕΦ για Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags