Facebook Pixel ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Sold out τα διαρκείας στην Ντόρτμουντ!
| 2015-06-18 20:40:00

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Sold out τα διαρκείας στην Ντόρτμουντ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Sold out τα διαρκείας στην Ντόρτμουντ!

Οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ έχουν αποδείξει πολλάκις με την παρουσία τους την πίστη τους στην ομάδα κι αυτό φαίνεται από την ανανέωση των 54.907 εισιτηρίων διαρκείας!

Παρά την πολύ κακή αγωνιστική εικόνα της Ντόρτμουντ τη φετινή σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, οι φίλαθλοί της εξάντλησαν τα εισιτήρια διαρκείας για άλλη μια χρονιά, κάτι που σημαίνει ότι και του χρόνου το Signal Iduna Park θα είναι και πάλι γεμάτο. Μόνο 93 φίλαθλοι δεν ανανέωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους, όμως δε σημαίνει ότι δε θα πουληθούν, καθώς υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής.

Χαρακτηριστικό της πίστης των φιλάθλων της Ντόρτμουντ είναι το γεγονός ότι φέτος είχε κατά μέσο όρο 80.424 θεατές στα εντός έδρας παιχνίδια της, το μεγαλύτερο σε όλη την Ευρώπη. Ο αριθμός αυτός ξεπερνά αυτό των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα (77.632), της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (75.335), της Ρεάλ Μαδρίτης (73.081) και της Μπάγερν Μονάχου (72.882), ομάδων με τεράστια ιστορία και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές των διαρκείας της Ντόρτμουντ είναι πολύ προσιτές, με δεδομένο και τους μισθούς της Γερμανίας, αφού το φθηνότερο διαρκείας κοστίζει 92,5 ευρώ και το ακριβότερο 860 ευρώ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags