Facebook Pixel "Πατωσε" η ταινία που αναφέρεται στη FIFA (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-06-19 21:13:00

"Πατωσε" η ταινία που αναφέρεται στη FIFA (ΒΙΝΤΕΟ)

"Πατωσε" η ταινία που αναφέρεται στη FIFA (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της στις αμερικανικές αίθουσες, η ταινία «United Passions», που αφορά μέρος της ιστορίας της FIFA, αποσύρθηκε αφού κατέγραψε αρνητικό εισπρακτικό ρεκόρ.

Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο σαββατοκύριακο οι εισπράξεις (σε δέκα κινηματογράφους που παίχτηκε) έφτασαν τα… 607 δολάρια!

Το εν λόγω φιλ κόστισε γύρω στα 30 εκατ. ευρώ και μεγάλο μέρος των χρημάτων για να γυριστεί δόθηκαν από την ίδια την FIFA.

Ωστόσο οθ υπεύθυνοι της παραγωγής δεν μπορούσαν να προβλέψουν πως η πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες θα συνέπιπτε με το ξέσπασμα του σκανδάλου διαφθοράς στους κόλπους της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του ηθοποιού Τιμ, Ροθ, που του έμελε να ενσαρκώσει στην ταινία τον… Σεπ Μπλάτερ:

«Απολογούμαι… Δεν έψαξα όσο θα έπρεπε το σενάριο. Αυτός ο ρόλος θα κάνει τον πατέρα μου να στριφογυρίζει στον τάφο του»…

Σε αντίστοιχο ύφος και η τοποθέτηση του Φρεντερίκ Ομπερτέν o οποίος υπογράφει την ταινία:«Ο κόσμος θα με βλέπει πια σαν τον άνθρωπο που έφερε το AIDS ή προκάλεσε την παγκόσμια οικονομική κρίση. Το όνομά μου συνδέθηκε με αυτό το χάλι και με κοιτούν σαν τον τύπο που κάνει ταινίες για διεφθαρμένους»…

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags