Facebook Pixel Πολύ μεγάλο όνομα του ΠΑΟΚ τελειώνει ο Άρνεσεν!
| 2015-07-04 12:45:00

Πολύ μεγάλο όνομα του ΠΑΟΚ τελειώνει ο Άρνεσεν!

Πολύ μεγάλο όνομα του ΠΑΟΚ τελειώνει ο Άρνεσεν!

Γιατί είναι στραβωμένος ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου; Ποιους παίκτες δε γουστάρει και για ποιο λόγο; Το πρώτο «θύμα» του Δανού και το δεύτερο που ακολουθεί!

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει παραδώσει εν λευκώ την ομάδα στον Φρανκ Άρνεσεν. Ο Δανός χειρίζεται τα πάντα στον ΠΑΟΚ και είναι το απόλυτο αφεντικό. Φυσικά, ο νέος αθλητικός διευθυντής κάνει το κουμάντο και στις μεταγραφές, ενώ σε συνεργασία με τον Ιγκόρ Τούντορ, έχουν σχεδιάσει πώς πρέπει να διαμορφωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν. 

Ήδη ο Άρνεσεν έχε σχηματίσει άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές και έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η νέα ομάδα που "χτίζεται", δε θα πρέπει να βασίζει στους Έλληνες παίκτες! Ο έμπειρος Δανός θεωρεί ότι δεν έχουν την κατάλληλη νοοτροπία και δεν είναι ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά τους στην ομάδα. Γι΄ αυτό σκοπεύει αρκετούς απ΄ αυτούς, που πέρυσι ήταν οι πρωταγωνιστές, να τους αφήσει στο περιθώριο.
 
Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που σε βασικές θέσεις θέλει να φέρει ξένους παίκτες, ενώ η αρχή έγινε με τον Σουηδό τερματοφύλακα, Ρόμπιν Όλσεν, παρότι υπήρχε ο διεθνής Έλληνας, Παναγιώτης Γλύκος.

Το επόμενο "θύμα", μάλιστα, του Άρνεσεν δεν αποκλείεται να είναι ακόμα μεγαλύτερο όνομα, όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty". O λόγος για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος βρίσκεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση από τον Δανό!

Το γεγονός επιβεβαιώνεται κι από την πληροφορία που λέει ότι ο Άρνεσεν έχει συμφωνήσει ήδη με ξένο σέντερ φορ από το εξωτερικό που θα προορίζεται για βασικός τη νέα σεζόν, ενώ εκτιμάται πως αν έρθει μια καλή πρόταση για τον Κλάους, ο Δανός θα τη συζητήσει με μεγάλη χαρά.

Κι αυτό να μη γίνει, πάντως, θεωρείται δεδομένο από τις μέχρι τώρα προθέσεις του Άρνεσεν, ότι ο Αθανασιάδης θα παραγκωνιστεί και δε θα έχει τον ενεργό-ηγετικό ρόλο που είχε τις προηγούμενες χρονιές στην ομάδα.

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags